Σοφιάνα Αβραμάκη: «Έχει περάσει από το μυαλό μου, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000 ευρώ από αυτό»

Η Σοφιάνα Αβραμάκη συστήθηκε στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στο Survivor. Η ίδια αποτέλεσε μία από τις πολύ δυνατές παίκτριες του κύκλου της και έτσι κατάφερε να προχωρήσει πολύ στο παιχνίδι.

Μετά το τέλος του reality επιβίωσης, η Σοφιάνα Αβραμάκη απέκτησε πολλούς followers στο Instagram, καθώς είναι ιδιαίτερα δραστήρια και κάνει

τακτικά αναρτήσεις.

Ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Αρτσίτας, λοιπόν, με τον οποίο κάνουν παρέα, αποφάσισε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς φίλους του τα μηνύματα που στέλνουν οι θαυμαστές της Σοφιάνας Αβραμάκη στα social media.

Η πρώην παίκτρια του Survivor λαμβάνει καθημερινά πικάντικα μηνύματα για την εμφάνισή της από το ανδρικό κοινό. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας πρώην συμπαίκτης της στο Survivor, το όνομα του οποίου, βέβαια, η ίδια δεν αποκάλυψε on camera.

Μεταξύ των μηνυμάτων που έχει λάβει υπάρχουν πολλά που αφορούν στις… πατούσες της, με την ίδια να δηλώνει:  «Μου έχουν στείλει πολλά τέτοια, να στείλω τις πατούσες μου και τα λοιπά. Έχει περάσει από το μυαλό μου, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000 ευρώ από αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Artsitas (@artsitas)

Διαβάστε ακόμα:

 Snik: Ανέβαλε live για λόγους υγείας – Η ανακοίνωση

 Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: 10 χρόνια μαζί! Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Εγκλωβισμένη για 6 ώρες στην Εθνική – «Τα παιδιά φρίκαραν από την πείνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα