Chris και Liam Hemsworth: “Μονομαχία” αδελφών για τον ίδιο ρόλο – Αποκάλυψη από τον Thor

14:41 1/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Chris Hemsworth δεν ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας που διεκδίκησε να γίνει μέλος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Σε ένα νέο βίντεο στο TikTok από το Vanity Fair, ο 40χρονος σταρ της Marvel αποκάλυψε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο μικρότερος

αδελφός του, Liam Hemsworth, πέρασαν από ακρόαση για τον ρόλο του Thor το 2011.

Ωστοσο, ήταν ο Chris που πήρε τον ρόλο του “Θεού του Κεραυνού” και του Εκδικητή από το 2011 έως το 2022. Πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Robert Downey Jr. ως Iron Man, του Chris Evans ως Captain America, του Mark Ruffalo ως Hulk, της Scarlett Johansson ως Black Widow και του Jeremy Renner ως Hawkeye.

Το Furiosa: A Mad Max Saga επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια ενός τεστ ανιχνευτή ψεύδους για το δημοσίευμα ότι ο 34χρονος Liam έκανε επίσης οντισιόν για τον ρόλο. Ωστόσο, δεν ανησυχούσε ότι ο αδελφός του θα έπαιρνε τον ρόλο.

“Μου είπαν ότι δεν είχα τον ρόλο σε εκείνο το σημείο. Οπότε ήμουν ενθουσιασμένος γι’ αυτόν, ίσως λίγο ζήλευα, αλλά ήμουν ενθουσιασμένος γι’ αυτόν“, εξήγησε ο Chris. “Στη συνέχεια, όταν μου επιτράπηκε να ξαναδώσω οντισιόν, ήταν όταν εκείνος είχε βγει από το προσκήνιο”.

“Οπότε ποτέ δεν ήμασταν στήθος με στήθος“, διευκρίνισε ο Chris. “Είτε ήμουν εγώ εμπλεκόμενος, είτε όχι, είτε εκείνος, είτε όχι, είτε εγώ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα