Jennifer Lopez: Η συνάντηση με τον Ben Affleck στα γυρίσματα του Gigli

13:31 15/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο να γυρίσει άλλη μια ταινία με τον Ben Affleck.

Η σουπερστάρ εμφανίστηκε σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του Variety, στην οποία αναφέρθηκε σε αξιοσημείωτες ατάκες που είπε σε ταινίες όλα αυτά τα χρόνια. Στην πορεία, της έδειξαν μια διάσημη ατάκα της από την ταινία Gigli του 2003, όπου εκείνη και ο Affleck γνωρίστηκαν για πρώτη φορά.

“Η πρώτη φορά που τον συνάντησα σε εκείνη την ταινία ήταν στην ανάγνωση“, θυμήθηκε η Lopez.

“Έκαναν μια ανάγνωση ολόκληρης της ταινίας και θυμάμαι ότι κάπως έτσι μπήκα μέσα και νομίζω ότι ήταν έξω, κάπνιζε ένα τσιγάρο και τον είδα και μιλήσαμε για ένα λεπτό και μετά κάθισα και κάναμε την ανάγνωση”.

“Δεν θυμάμαι πολλά περισσότερα γι’ αυτό, αλλά θυμάμαι ότι ήμουν στο πλατό μαζί του κάθε μέρα και το λάτρευα“, μοιράστηκε.

Η Lopez ήταν παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της Cris Judd την εποχή που γνωρίστηκε με τον Affleck. Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Judd τον Ιούλιο του 2002. H Lopez και ο Affleck αρραβωνιάστηκαν στο τέλος του ίδιου έτους, αλλά χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004.

Μετά το Gigli, η Lopez και ο Affleck γύρισαν επίσης μαζί την ταινία Jersey Girl του 2004, αλλά έκτοτε δεν έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε ταινία, ακόμη και αφού αναζωπύρωσαν τη σχέση τους το 2021 και παντρεύτηκαν το 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα