Kris Jenner: Αποκαλύφθηκε η αιτία για τον αιφνίδιο θάνατο της αδερφής της

22:15 13/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η αιτία θανάτου της αδελφής της Kris Jenner, Karen Houghton, αποκαλύφθηκε λίγες μέρες μετά τον αιφνίδιο χαμό της, σε ηλικία 65 ετών.

Η Houghton πέθανε από καρδιακή ανακοπή και ξαφνική καρδιακή αρρυθμία, σύμφωνα με το TMZ. Στο πιστοποιητικό θανάτου της Houghton υπάρχει αναφορά και για διαβήτη, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η Jenner, 68 ετών, αποκάλυψε τον θάνατο της νεότερης αδελφής της με ένα συγκινητικό post. “Με βαριά καρδιά και τη βαθύτερη θλίψη θα μοιραστώ

ότι η αδελφή μου Karen πέθανε χθες απροσδόκητα”, έγραψε η Kris Jenner.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

“Η καρδιά μου πονάει για τη μαμά μου MJ και την ανιψιά μου Natalie και προσεύχομαι να μας καθοδηγήσει ο Θεός σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Η Karen ήταν όμορφη μέσα και έξω. Παράλληλα, ήταν η πιο γλυκιά, καλή, ευαίσθητη και ευάλωτη και τόσο αστεία. Επιπλέον, ένιωθε πάντα ευγνώμων για τη ζωή της και εκτιμούσε την οικογένεια και τους φίλους της. Ειδικά την όμορφη κόρη της. Κρατάει έναν τόσο μεγάλο μέρος της καρδιάς μου και θα τιμώ κάθε μοναδική ανάμνηση που έχουμε μαζί. Συνεπώς, ο θάνατος της Karen μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη και πολύτιμη. Το αύριο δεν είναι ποτέ υπόσχεση. Επομένως, πρέπει να πούμε σε αυτούς που εκτιμούμε πόσο πολύ τους αγαπάμε. Σ’αγαπώ όμορφη αδελφή μου”.

Επίσης, η Jenner μοιράστηκε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες τους, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας των αδελφών που ποζάρουν μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη μαμά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα