Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του μετά το εγκεφαλικό

19:39 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Live News” του Mega, ο αγαπημένος καλλιτέχνης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Νευρολογική Κλινική.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε λίγο μετά της 12 το μεσημέρι στο Τζάνειο νοσοκομείο, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο καλλιτέχνης

υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος προκάλεσε το εγκεφαλικό. Από την θέση και το μέγεθος που έχει ο θρόμβος οι ιατροί έκριναν ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάποια χειρουργική επέμβαση.

Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο της Νευρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, όπου κι αναρρώνει.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας προσήλθε με ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου που εφημέρευε και κατόπιν εξετάσεων του έγινε διάγνωση για ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα