Φαίη Σκορδά – Σέρχιο Αραούχο: Μαζί στην Ρώμη; Η αλήθεια πίσω από τα κοινά posts και η απάντησή της

19:06 30/3/2024 - Πηγή: InStyle


Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες και μοιράζεται λήψεις από τις διακοπές της. Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια έκανε tag τον ποδοσφαιριστή της AEK, Σέρχιο Αραούχο. Μια φωτογραφία που αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Η φωτογραφία της Φαίης ΣκορδάCredit:fayskorda/Instagram

Πολλοί

έσπευσαν να πιστέψουν πώς η Φαίη Σκορδά βρίσκεται μαζί με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στην Ιταλία. Η αλήθεια είναι όμως ότι η παρουσιάστρια έκανε tag τον Σέρχιο Αραούχο στη φωτογραφία γιατί φοράει κάποια ρούχα του, από τη συλλεκτική συλλογή που δημιούργησε o ίδιος μαζί με τη σχεδιάστρια Στεφανία Βαϊδάνη. Οπότε, πρόκειται για μια συνεργασία του ποδοσφαιριστή και της παρουσιάστριας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Μάλιστα ο επιθετικός της ΑΕΚ, λίγους μήνες πριν, ανέβασε στα social media του τη νέα κολεξιόν και για μοντέλα είχε τους συμπαίκτες του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STEFANIA VAIDANI (@stefaniavaidani)

Η παρουσιάστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα στιγμιότυπα από το ταξίδι της στη Ρώμη, αν και δε διευκρινίζει με ποιον βρίσκεται σε αυτό το ταξίδι.

Credit:fayskorda/Instagram

Μάλιστα η παρουσιάστρια του “FaysTime” δε δίστασε να δώσει τη δική της απάντηση μέσω Instagram.

Credit:FaySkorda/Instagram

“Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα. Με πολύ αγάπη και χαρά γιατί “είμαι πολύ ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή”. Να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα είναι της φίλης μου της Στεφανίας, που κάθε φορά που πάω ταξίδι μου δίνει πολύ ωραία ρούχα. Είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Χαίρομαι όμως που θέλετε όλοι να είμαι εγώ ευτυχισμένη και ερωτευμένη.” είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε να απολαμβάνει το γεύμα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα