Κάννες 2024: Οι celebrities με τα ωραιότερα beauty looks μέχρι στιγμής

18:39 17/5/2024 - Πηγή: InStyle
Κάνουμε μια ανασκόπηση των καλύτερων beauty looks που είδαμε ως τώρα στο κόκκινο χαλί του φετινού Φεστιβάλ Καννών.

Από τις 14 μέχρι τις 25 Μαίου θα ζούμε στους ρυθμούς του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού φεστιβάλ του κινηματογράφου, τις Κάννες, φυσικά. Ήδη κάποιες από τις αγαπημένες μας celebrities ξεχώρισαν χαρίζοντάς μας μερικά από τις καλύτερα beauty looks της χρονιάς.

Τα ωραιότερα beauty looks ως τώρα στο φετινό φεστιβάλ Κάννες
Taylor Hill View this post on Instagram

A post shared by Messika (@messika)

Η Taylor επέλεξε μια κλασική και κομψή εμφάνιση με ένα σούπερ φυσικό μακιγιάζ που ανέδειξε τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Λεπτό μαύρο eyeliner, μακριές, γυριστές βλεφαρίδες, μια διακριτική πινελιά ρουζ και nude χείλη ήταν τα στοιχεία της αψεγάδιαστης εμφάνισής της.

Eva Green View this post on Instagram

A post shared by Harold James (@harold_james)

Η Γαλλίδα ηθοποιός έκανε ένα μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις οι οποίες ανέδειξαν τα υπέροχα πράσινα μάτια της. Το καφέ eyeliner και τα nude χείλη ολοκλήρωσαν το φίνο αποτέλεσμα.

Greta Gerwig View this post on Instagram

A post shared by john.d (@hairbyjohnd)

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης μας ξάφνιασε με τη λαμπερή, σε disco ύφος εμφάνισή της. Αντιγράφουμε το απαλό μακιγιάζ με ροζ αποχρώσεις στα χείλη και στα μάγουλα, συνδυασμένο με λεπτό eyeliner στην εσωτερική γραμμή τν βλεφαρίδων.

Anya Taylor-Joy View this post on Instagram

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Όπως πάντα, η Anya δείχνει εκπληκτική. Το μαύρο eyeliner και οι nude σκιές δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σύνολο, ενώ τα κλασικά κόκκινα χείλη και το σινιόν ολοκλήρωσαν την εξαιρετικά κομψή της εμφάνιση.

Shanina Shaik View this post on Instagram

A post shared by Arthur Gareev (@ig.arthur)

Η αυστραλή καλλονή επέλεξε μια αισθησιακή, λαμπερή εμφάνιση. Τα smokey eyes σε καφέ και χρυσές αποχρώσεις, συνδυασμένα με nude χείλη, ανέδειξαν τη δομή του προσώπου και την επιδερμίδα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα