Πού θα βρείτε σήμερα το εμβληματικό φόρεμα της Kate Hudson στην ταινία “How to lose a guy in 10 days”

19:03 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη σε ένα κομψό γκαλά, όπου η ατμόσφαιρα ακτινοβολεί από πολυτέλεια και λάμψη. Κάθε παρευρισκόμενος έχει ενσωματώσει τον ορισμό της κομψότητας στην εμφάνισή του.

Και κάπου εκεί, βλέπουμε τη δημοσιογράφο Andie (Kate Hudson), υπερ-στιλάτη, με ένα κίτρινο σατινέ φόρεμα που αιχμαλωτίζει το βλέμμα κάθε παρευρισκόμενου. Η λάμψη του υφάσματος περιβάλλει το σώμα της ιδανικά. Ενώ η ανοιχτή πλάτη αποκαλύπτει μια ευγενική γραμμή που αποπνέει αισθησιασμό και γοητεία. Ένα φόρεμα που δείχνει σα να είναι εντελώς

για εκείνη. Κάπου εκεί, ο Ben (Matthew McConaughey) μένει με το στόμα ανοιχτό να την κοιτά εκστασιασμένος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @moviesfortwo

Η σκηνή αυτή από την ταινία “How to Lose a Guy in 10 Days” είναι μια από τις πιο εμβληματικές στον κινηματογράφο της ρομαντικής κωμωδίας. Και το συγκεκριμένο ρούχο ένα από τα πιο iconic. Μάλιστα, με το butter yellow να είναι η τοπ απόχρωση της σεζόν και το σατέν να είναι πάντα επίκαιρο, το κίτρινο σατινέ φόρεμα της Kate Hudson είναι η νέα/παλιά μας εμμονή.

Η νεαρή celebrity Sabrina Carpenter αναβίωσε την εικόνα αυτή πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της με ένα παρόμοιο φόρεμα στη μίνι ωστόσο εκδοχή του. Και από τότε, το μόνο που μας ενδιαφέρει, είναι που θα βρούμε ένα ίδιο -για τους γάμους, τα καλοκαιρινά πάρτι, τα ραντεβού, τα γκαλά και οποιαδήποτε άλλη επίσημη περίσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Και το βρήκαμε!

Nanushka Asymmetric Satin DressLace Detail Satin Maxi Dress, MeshkiOne Shoulder Maxi DressBARDOT Satin DressGALVAN Prism Crêpe Gown

Keywords
Τυχαία Θέματα