Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Προφυλακιστέοι οι δύο γονείς - Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους

Προσωρινά κρατούμενοι μετά την απολογία τους, κρίθηκαν οι γονείς από το Νεπάλ στους οποίους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού για το θάνατος του νεογέννητου βρέφους τους στη Βραυρώνα

Η μητέρα του βρέφους φέρεται να υποστήριξε πως λιποθύμησε μετά τη γέννα και όταν ξύπνησε το μωρό δεν είχε σφυγμό και μελανιασμένο. Υπέθεσε, όπως λέει, πως ήταν νεκρό και αποφάσισε να το πετάξει σε κάδο σκουπιδιών από «απελπισία».

Η κατηγορούμενη ζήτησε συγγνώμη

και αιτήθηκε να μην προφυλακιστεί αφού πρέπει να εργάζεται για να στέλνει χρήματα στο ανήλικο παιδί της στο Νεπάλ.

Ο σύντροφος της αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το μωρό, ενώ ανάφερε πως έμαθε τι είχε κάνει όταν βρίσκονταν μέσα στο ταξί προς το νοσοκομείο με την 24χρονη.

Επίσης σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, διαπιστώθηκε πως το βρέφος φέρει προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα. Συγκεκριμένα υπάρχουν δύο σενάρια. 

Το ένα είναι, το βρέφος να χτυπήθηκε από τους γονείς του μέχρι να πεθάνει και να πετάχτηκε νεκρό στον κάδο απορριμμάτων. Εκεί έπειτα φέρει χτυπήματα από τον μηχανισμό σύνθλιψης του απορριματοφόρου. Το δεύτερο, και πιθανότερο σενάριο, είναι οι γονείς να έβαλαν το βρέφος εν ζωή στη σακκούλα και όλα τα χτυπήματα να τα έχει δεχθεί από τον μηχανισμό του απορριμματοφόρου.

Μιλώντας επίσης στο STAR, ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου σχολίασε τα στοιχεία που υπάρχουν αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το νεογνό. «Οι πληροφορίες είναι – αναφορικά με το ποινικό κομμάτι – ότι το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή γενόμενες και η παραμόρφωση στην κεφαλή όπως επίσης και οι κακώσεις στην κοιλιά είχανε γίνει προφανώς από το απορριματοφόρο», είπε χαρακτηριστικά.

Related...Δολοφονία στο Μενίδι: Οι αρχές αναζητούν τον τέως σύζυγο της νεκρής γυναίκας- Φώναζε "βοήθεια!"400 θανάσιμα ατυχήματα σε ελληνικές θάλασσες το 2023: Data για ηλικίες και περιοχές
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρό, Βραυρώνα, Προφυλακιστέοι,nekro, vravrona, profylakisteoi