Ενδέχεται να διέρρευσε το επόμενο παιχνίδι της Valve

Στοιχεία των Overwatch, Valorant και Dota 2 φαίνεται πως συνδυάζει το νέο παιχνίδι, γνωστό μέχρι στιγμής ως Deadlock.

To επόμενο παιχνίδι της Valve φαίνεται πως είναι ένα multiplayer hero shooter, με την ονομασία Deadlock. Αυτό προκύπτει από στοιχεία που διέρρευσαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από άτομα που συμμετείχαν στο beta testing, με ορισμένες από τις λεπτομέρειες αυτές να επιβεβαιώνονται από

τους GabeFollower και Τάιλερ ΜακΒίκερ.

"Καθώς κάποιοι που μετέχουν στο beta testing δημοσιεύουν αριστερά και δεξιά screenshots του Deadlock, ορίστε και μερικές επιβεβαιωμένες, στο οποίο εμφανίζεται ένας από τους ήρωες, ονόματι Grey Talon", ανέφερε ο GabeFollower με ανάρτησή του στο Χ.

 Η ανάρτηση περιλάμβανε τέσσερα screenshots που φέρονται να προέρχονται από το παιχνίδι, όπου πρωταγωνιστούν χαρακτήρες (ένας εκ των οποίων θυμίζει το Sniper από το Team Fortress 2) καθώς μάχονται σε έναν αστικό χάρτη που θυμίζει τη City 17, από το Half Life 2. Σε μια άλλη εικόνα εμφανίζεται ένας ήρωας ονόματι Grey Talon, με το όπλο του, τα εικονίδια των ικανοτήτων του και μια σύντομη περιγραφή.

Η Valve δεν είχε δώσει την παραμικρή ένδειξη πως ετοίμαζε παιχνίδι όπως το Deadlock, οπότε οι εξελίξεις αυτές σαφώς αιφνιδίασαν. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο GabeFollower είχε μοιραστεί και άλλες πληροφορίες, αναφέροντας πως πρόκειται για παιχνίδι που χαρακτηρίζεται από γρήγορο ρυθμό, με στοιχεία από το Dota 2, Team Fortress 2, Overwatch, Valorant, Smite και Orcs Must Die.

Παρότι η Valve πλέον είναι κυρίως γνωστή ως πλατφόρμα διανομής τίτλων για PC καθώς και για το Steam Deck, η εταιρία εξακολουθεί να αναπτύσσει παιχνίδια. Πέρυσι, η Valve παρουσίασε το Counter-Strike 2, μια ανανεωμένη έκδοση του διαχρονικά δημοφιλούς Counter-Strike GO. Το κάπως μακρινό 2017, ο Γκέιμπ Νιούελ, πρόεδρος και συνιδρυτής της Valve, είχε αποκαλύψει ότι η εταιρία ετοίμαζε τρία "πλήρη" παιχνίδια για VR, ένα εκ των οποίων ήταν το Half-Life: Alyx, που κυκλοφόρησε το 2020, σημειώνοντας επιτυχία. Το Deadlock δεν φαίνεται να προορίζεται για VR τίτλος, επομένως δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλοι, άγνωστοι μέχρι στιγμής τίτλοι, που ετοιμάζει η Valve και θα μπορούσαν να ανακοινωθούν ανά πάσα στιγμή. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα