Μπιφτεκάκια γαλοπούλας με κολοκυθάκια και πιπεριές

Υλικά:

900 γρ. κιμάς γαλοπούλας1 κρεμμύδι1 πράσινη πιπεριά1 κουταλάκι μουστάρδα1 αυγό3-4 κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένηαλάτι, πιπέρι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο4-5 ντοματίνιαμπόλικος δυόσμος

Εκτέλεση:

Πολτοποιείτε το κρεμμύδι, την πιπεριά, τα ντοματίνια και το δυόσμο στο μπλέντερ ή το μούλτι. Τα ανακατεύετε με τον κιμά γαλοπούλας. Προσθέτετε τη φρυγανιά, το αυγό, τη μουστάρδα, το λάδι και αλατοπίπερο και ζυμώνετε το μείγμα πολύ καλά.Πλάθετε τον κιμά σε 9 μπιφτέκια. Ψήνετε τα μπιφτέκια κι από τις δύο πλευρές σε ψηστιέρα ή στο γκριλ -σε επίπεδο ταψί στρωμενο με αντικολλητικό χαρτί- 14′ από τη μια πλευρά και 10′ από την άλλη.

Συμβουλή Για ακόμη πιο ζουμερά μπιφτεκάκια αντικαταστήστε τα ντοματίνια με 1 ή 2 ξεφλουδισμένες ντομάτες.

icookgreek.com

Keywords
Τυχαία Θέματα