Δημήτρης Σταρόβας: Το ιδιόχειρο σημείωμα μέσα από το νοσοκομείο

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραμένει στο Τζάνειο, όπου νοσηλεύεται, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη δεν έχει φύγει από το πλευρό του καλλιτέχνη, ενώ δίνει λεπτομέρειες σε εκπομπές, για την κατάσταση της υγείας του. 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στο «Super Κατερίνα» ότι επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο και έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, το σημείωμα του μουσικού.

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του Σολ και

έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε επίσης, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».

Δείτε το βίντεο  

Το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου, η Άννα Σταθάκη ήρθε σε επικοινωνία με ρεπόρτερ του «Happy Day» και εξέφρασε την αισιοδοξία τόσο της ίδιας, όσο και των γιατρών, για την επανάκτηση της ομιλίας του Δημήτρη Σταρόβα. Η δημοσιογράφος που μίλησε μαζί της, μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα τα λόγια της, τα οποία ήταν τα εξής: «Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και έχει την καλύτερη φροντίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Σταρόβας,dimitris starovas