Τι απαντά ο δήμαρχος Χανίων στους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν λόγω των έργων (βιντεο)

Με μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο δήμαρχος Χανίων απαντά στα εκατοντάδες παράπονα των πολιτών των Χανίων που ταλαιπωρήθηκαν (ειδικά χτες) στο κέντρο των Χανίων λόγω των έργων που εξελίσσονται.

Ο ίδιος “λυπάται για την ταλαιπωρία” και τονίζει ότι “τα εκτεταμένα έργα και ιδίως το έργο αντικατάστασης και αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης, αλλά και η -εκ του αποτελέσματος- λανθασμένη ρύθμιση κυκλοφορίας προκάλεσε ακινητοποίηση των οχημάτων”.

Σημειώνει πάντως

ότι, ” ο αριθμός και το μέγεθος των έργων που εκτελούνται στον Δήμο μας είναι πρωτοφανής, όχι μόνο για τα Χανιά αλλά και σε επίπεδο χώρας. Και είμαστε υπερήφανοι γι’αυτό χωρίς να σημαίνει ότι αγνοούμε ή κλείνουμε τα μάτια στην ταλαιπωρία των πολιτών”.

Διαβάστε ολόκληρη την τοποθέτηση του δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη ο οποίος δίνει απάντηση στην ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι πολίτες του κέντρου της πόλης του δήμου Χανίων:

“Χθες ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για τους πολίτες που βρεθήκαμε στο κέντρο των Χανίων, ειδικά στην περιοχή των Δικαστηρίων. Τα εκτεταμένα έργα και ιδίως το έργο αντικατάστασης και αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης, αλλά και η -εκ του αποτελέσματος- λανθασμένη ρύθμιση κυκλοφορίας προκάλεσε ακινητοποίηση των οχημάτων. Λυπάμαι πραγματικά για όλη την ταλαιπωρία και τον εκνευρισμό που προκάλεσε στους γονείς που αγωνιούσαν να παραλάβουν εγκαίρως τα παιδιά τους από το σχολείο, αλλά και σε όσους αναγκάστηκαν, επιστρέφοντας από την δουλειά τους, να παραμένουν μέσα στα οχήματα τους ακινητοποιημένοι για ώρα, χωρίς εναλλακτικές επιλογές.

Συνηθίζουμε να λέμε ότι «η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, τα έργα μόνιμα» όμως χθες είναι σαφές ότι ξεπεράστηκε το ανεκτό όριο. Είναι αλήθεια πως ο αριθμός και το μέγεθος των έργων που εκτελούνται στον Δήμο μας είναι πρωτοφανής, όχι μόνο για τα Χανιά αλλά και σε επίπεδο χώρας. Και είμαστε υπερήφανοι γι’αυτό χωρίς να σημαίνει ότι αγνοούμε ή κλείνουμε τα μάτια στην ταλαιπωρία των πολιτών. Ξέρουμε ότι αυτά τα έργα είναι απολύτως σημαντικά και ότι θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο και βιώσιμο βιοτικό επίπεδο για τους δημότες μας αλλά και τις επόμενες γενιές των Χανιωτών• αυτό είναι το όραμα και αυτός ο στόχος. Συνεχίζουμε με καλύτερο συντονισμό”.

Δείτε τη δήλωση του Παναγιώτη Σημανδηράκη σε βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα