Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το The Kick-Off Party by MAD VMA 2024 από την ΔΕΗ

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ έρχονται για 21η χρονιά.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το KICK OFF Party by MAD VMA 2024 από την ΔΕΗ,

την Τετάρτη 15 Μαΐου στο Island Club, όπου το MAD και αγαπημένοι καλλιτέχνες, Instagramers, Tik Tokers, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και πλήθος καλεσμένων γιόρτασαν την επίσημη έναρξη του πιο διαχρονικού μουσικού θεσμού στην Ελλάδα!

Στο εντυπωσιακό KICK OFF Party, ο αγαπημένος παρουσιαστής των MAD VMA, Θέμης Γεωργαντάς, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αποκάλυψε το πρόσωπο που θα παραλάβει το φετινό “Mad Icon” βραβείο, αλλά και τον ξένο καλλιτέχνη, special guest, που θα ανέβει φέτος στη σκηνή των βραβείων.

Συγκεκριμένα, το φετινό τιμητικό βραβείο, “Mad Icon”, θα απονεμηθεί στην Έλενα Παπαρίζου, την αγαπημένη διεθνή Ελληνίδα pop star, που από την πρώτη στιγμή η συμμετοχή της στα MAD VMA έχει συνδεθεί με τα πιο εντυπωσιακά acts on stage, ενώ παράλληλα κατέχει, μέχρι και σήμερα, ρεκόρ βραβείων στο πλαίσιο του μουσικού θεσμού.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η special guest εμφάνιση του Ιταλού super star, Mahmood, ένα από τα πιο hot ονόματα της σύγχρονης διεθνούς μουσικής σκηνής, με εκατομμύρια fans, που συστήθηκε στο κοινό με το άκρως εθιστικό “Soldi”.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τη μουσική επιμέλεια ανέλαβε ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους DJs και παραγωγούς στην Ελλάδα, o Αντώνης Δημητριάδης – AD1.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική βραδιά και παράλληλα, να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και τα καλύτερα videos, δίνοντας ραντεβού για τη βραδιά των βραβείων, τη 19η Ιουνίου.

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ

Η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων ξεκίνησε μέσω του www.videomusicawards.gr

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ συμπληρώνουν 21 χρόνια και, για μια ακόμα χρονιά, με τη στήριξη της ΔΕΗ που για τέταρτη χρονιά είναι ο Μεγάλος Χορηγός του θεσμού, αναμένεται να προσφέρουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις.

Φέτος, η απονομή των Mad Video Music Awards θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), ενώ το MAD VMA Village Festival από την ΔΕΗ ανοίγει τις πόρτες του από την Τρίτη 18 Ιουνίου, στον εξωτερικό χώρο του Tae Kwon Do, με μια σειρά μοναδικών εμπειριών για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο. Έτσι, από το πρωί της προηγούμενης ημέρας της απονομής, μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν την εμπειρία των Mad VMA με all day events, food court, αγαπημένα brands και μια μεγάλη pop συναυλία που έρχεται το βράδυ της Τρίτης και θα ξεσηκώσει το κοινό!

Το διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς! Μαζί του, οι Superhosts: Dat Lilly, Elena & Fenia, Fipster, Modern Cinderella, Vangelis Nakis, Pamairii, Giannis Tsioras και Ilenia Williams .

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ επιστρέφουν για πέμπτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates για τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ καθημερινά στο Mad TV, στο Mad Radio 106.2, στο www.mad.gr και στα Social Media του Mad.

Keywords
Αναζητήσεις
me-epitychia-pragmatopoiithike-to-the-kick-off-party-by-mad-vma-2024-apo-tin-dei.htm
Τυχαία Θέματα