Τριήμερη περιοδεία Κασσελάκη στην Ήπειρο - Το πρόγραμμα

18:39 6/5/2024 - Πηγή: Reporter

Τριήμερη περιοδεία στους νομούς της Ηπείρου ξεκινά από αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Αύριο, Τρίτη (7/5) θα επισκεφθεί την Θεσπρωτία και την Πρέβεζα.

Την Τετάρτη (8/5) την Άρτα και τα Ιωάννινα, στα οποία και θα παραμείνει την Πέμπτη (9/5) συνεχίζοντας τις επαφές του.​

Σήμερα (6/5) επισκέφθηκε τους Παξούς, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες, με τουριστικούς παράγοντες,

με παράγοντες της διοίκησης, αλλά και με αρκετό κόσμο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε αρχικά στην πρωτεύουσα του νησιού όπου μάλιστα συμμετείχε στη λιτάνευση της εικόνας Αναστάσεως, μία τελετή που παραδοσιακά γίνεται τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.

Στη συνέχεια μετέβη στην Πλάκα όπου άκουσε από τους ανθρώπους των Παξών για τα προβλήματα που έχει το μικρό νησί, το οποίο έχουν να κάνουν με τις υποδομές, έχουν να κάνουν με συστήματα οδοποιίας και με ζητήματα σύνδεσης τόσο με την Κέρκυρα όσο και με την ηπειρωτική ακτή.

Του είπαν ότι το χειμώνα τα δρομολόγια τα οποία γίνονται είναι πλέον λίγα, δεν εξυπηρετούν τους κατοίκους και το νησί παραμένει ακόμα και για μέρες αποκλεισμένο.

Αναφέρθηκαν οι επιχειρηματίες της περιοχής στο ότι εδώ και μερικούς μήνες δεν υπάρχει ούτε ένα υποκατάστημα τραπεζών στο νησί αυτό, κάτι το οποίο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την εμπορική δραστηριότητα, καθώς επίσης και ζητήματα συνδέονται με την ανάπτυξη των Παξών.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Κασσελάκη στους Παξούς

Τους Παξούς επισκέφθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασελάκης συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρο Αυλωνίτη.

Στο νησί έφτασε με το πλοίο της γραμμής και η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν ιδιαίτερα θερμή. Σε συνομιλίες που είχε μαζί τους άκουσε τα προβλήματα τους, ενώ τους εντυπωσίασε το γεγονός πως για την μετακίνηση του στο νησί δεν χρησιμοποίησε κάποιο ιδιωτικό σκάφος ή περιπολικό του Λιμενικού, όπως συνηθίζεται με τους αρχηγούς κομμάτων, αλλά το καράβι που κάνει το δρομολόγιο Κέρκυρα - Παξοί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες, με τουριστικούς παράγοντες, με παράγοντες της διοίκησης, αλλά και με πολλούς πολίτες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης άκουσε από τους ανθρώπους των Παξών για τα προβλήματα που έχει το μικρό νησί, προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις υποδομές, το οδικό δίκτυο και με ζητήματα σύνδεσης τόσο με την Κέρκυρα όσο και με την ηπειρωτική ακτή. Του είπαν ότι τον χειμώνα τα δρομολόγια τα οποία γίνονται είναι πλέον λίγα, δεν εξυπηρετούν τους κατοίκους και το νησί παραμένει ακόμα και για μέρες αποκλεισμένο. Οι επιχειρηματίες της περιοχής επεσήμαναν ότι εδώ και μερικούς μήνες δεν υπάρχει ούτε ένα υποκατάστημα τραπεζών στο νησί, κάτι το οποίο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την εμπορική δραστηριότητα, καθώς επίσης και ζητήματα που συνδέονται με την ανάπτυξη των Παξών.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ακολούθησε δύο λιτανείες και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την γραφικότητα των θρησκευτικών εκδηλώσεων μέσα σε ένα όμορφο παραδοσιακό τοπίο.

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΗΠΕΙΡΟΣ #Παξοί
Keywords
Αναζητήσεις
triimeri-periodeia-kasselaki-stin-ipeiro---to-programma.htm
Τυχαία Θέματα
Τριήμερη, Κασσελάκη, Ήπειρο -,triimeri, kasselaki, ipeiro -