Γιάννης Αντετοκούνμπο: O σούπερ σταρ του NBA, 5ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στη λίστα Forbes - Ποιος είναι στην πρώτη θέση

Γιάννης Αντετοκούνμπο: O σούπερ σταρ του NBA, 5ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στη λίστα Forbes - Ποιος είναι στην πρώτη θέση ggakisFri, 05/17/2024 - 11:28

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σύμφωνα με τη λίστα Forbes, ο 5ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο.

Τα ετήσια έσοδά του σούπερ σταρ των Μπακς είναι 111 εκατ. δολάρια. Από αυτά τα 46 εκατ. από

το συμβόλαιο στο NBA που έχει με τα «ελάφια» του Μιλγουόκι, ενώ τα υπόλοιπα 65 εκατ. από δραστηριότητες εκτός παρκέ με διάφορες εμπορικές συμφωνίες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που παντρεύεται στο τέλος του καλοκαιριού στην Ελλάδα είναι 5ος στη 10άδα, αλλά σε ότι αφορά το μπάσκετ είναι στη δεύτερη θέση.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμο του! – Καλεσμένοι από τον Λεμπρόν ως τον Κωνσταντίνο Αργυρό (φωτό & βίντεο)

Κριστιάνο Ρονάλντο Νο1

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο CR7, Κριστιάνο Ρονάλντο με 260 εκατ. δολάρια, δεύτερος είναι ο γκολφέρ Τζον Ραμ με 218 εκατ. δολάρια, τρίτος ο Λιονέλ Μέσι με 135 εκατ. δολάρια.

Τέταρτος μία θέση πάνω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι ο επίσης σούπερ σταρ τo NBA, ΛεΜπρον Τζέιμς με 128,2 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αντετοκούμπο: Το τρυφερό βίντεο με τα μικρά του αγοράκια – Παίζουν μπάσκετ με τον πρωταθλητή «χαζομπαμπά» τους!

Η 10άδα του Forbes

Κριστιάνο Ρονάλντο 260 εκατ. δολάριαΤζον Ραμ 218 εκατ. δολάριαΛιονέλ Μέσι 135 εκατ. δολάριαΛεΜπρον Τζέιμς 128,2 εκατ. δολάριαΓιάννης Αντετοκούνμπο 111 εκατ. δολάριαΚιλιάν Μπαπέ 110 εκατ. δολάριαΝεϊμάρ 108 εκατ. δολάριαΚαρίμ Μπενζεμά 106 εκατ. δολάριαΣτέφεν Κάρι 102 εκατ. δολάριαΛαμάρ Τζάκσον 100,5 εκατ. δολάρια

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρυφερές αγκαλιές για τα γενέθλια της μητέρας του, Βερόνικα - "Σε αγαπάμε" (φωτό)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/adet.png?itok=TqgxdEw_
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Αντετοκούνμπο, NBA 5ος, Forbes - Ποιος,giannis antetokounbo, NBA 5os, Forbes - poios