Super League: Νίκη-ανατροπή στην Τρίπολη για την Κηφισιά στα πλέι άουτ

Μεγάλη νίκη που «βάζει φωτιά» στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Super League πέτυχε η Κηφισιά στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ επικρατώντας του Αστέρα στην Τρίπολη με σκορ 1-2. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων μετά τη συγκεκριμένη νίκη ανέβηκε στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φθάνοντας τους 25 βαθμούς.

Οι Κηφισιώτες αιφνιδιάστηκαν στην αρχή του αγώνα και στο 3ο λεπτό βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 χάρη στο εντυπωσιακό γκολ

που πέτυχε ο Μιριτέλο, ενώ στο 35’ οι Αρκάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Η Κηφισιά αφυπνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, και στο 66’ ο Μιλίσεβιτς έβγαλε τη σέντρα με τον Οζέγκοβιτς να κάνει όμορφη προβολή γράφοντας το 1-1. Το γκολ έδωσε νέα ώθηση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι τρία λεπτά αργότερα κέρδισαν πέναλτι με τον Σάντος, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Οζέγκοβιτς, κάνοντας το 1-2. Λίγο αργότερα ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με τη σειρά του πέναλτι, σε ανατροπή του Καλτσά, αλλά, μετά από εξέταση, ο παίκτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και η αρχική απόφαση ανακλήθηκε.

Στη συνέχεια οι Αρκάδες πολιόρκησαν τα καρέ της Κηφισιάς, ψάχνοντας την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο, ενώ ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Πρίτσα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στις καθυστερήσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Μουνάφο (13΄ Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (83΄ Μάντζης), Κρέσπι (72΄ Παλάσιος), Καλτσάς (83΄ Ζουγλής), Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τεϊσέιρα (29΄ Βαφέας), Τσάπαν (82΄ Σπίνος), Σναϊντερλάν, Παρράς (52΄ Μιλίσεβιτς), Σολόα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Κρισιούμα, Μπιφουμά (80΄ Μενέντες), Οζέγκοβιτς.

The post Super League: Νίκη-ανατροπή στην Τρίπολη για την Κηφισιά στα πλέι άουτ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Νίκη-ανατροπή, Τρίπολη, Κηφισιά,Super League, niki-anatropi, tripoli, kifisia