Περιοδεία του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κ. Παπαδάκη στη Νέα Ιωνία

Περιοδεία στη Νέα Ιωνία πραγματοποίησε ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, μαζί με κλιμάκιο της ΤΟ ΒΔ Αθήνας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε

με δεκάδες εργαζομένους στο γκαράζ του Δήμου Νέας Ιωνίας, όπως και με τους εργαζόμενους στο δημαρχείο. Κάλεσε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την αντιλαϊκή κυβέρνηση της Ν.Δ. και την πολιτική των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, που φέρνει την ακρίβεια, τους μισθούς πείνας, τις 13 ώρες εργασίας την ημέρα, υποβαθμίζει και ιδιωτικοποιεί τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας για τον λαό, την ώρα που δίνει πακτωλό δισεκατομμυρίων για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και δαπανά 500.000 ευρώ την ημέρα για την συμμετοχή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια της Ε.Ε. στην Μέση Ανατολή.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να δώσουν δύναμη και να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές γιατί το ΚΚΕ καταθέτει αυτή τη δύναμη στους αγώνες για τα σύγχρονα δικαιώματα του λαού.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφθηκε ακόμα το 10ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και τον 1ο Δημοτικό Παιδικό – Βρεφικό Σταθμό, όπου συνομίλησε με το εκπαιδευτικό προσωπικό. Ο Κώστας Παπαδάκης ανέδειξε τα τεράστια προβλήματα στη σχολική στέγη της περιοχής, την έλλειψη βρεφονηπιακών σταθμών από ολόκληρες συνοικίες του δήμου, όπως της Καλογρέζας, και τόνισε πως το ΚΚΕ στηρίζει τους αγώνες των γονιών και των εκπαιδευτικών στην περιοχή, έχει κάνει ερωτήσεις στη Βουλή και αντίστοιχες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κάλεσε το εκπαιδευτικό προσωπικό να βγάλει συμπεράσματα από την αντιεκπαιδευτική πολιτική των κυβερνήσεων και των αστικών κομμάτων, που οδηγεί στην υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου, στην ιδιωτικοποίηση της παιδείας, στις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, και να ενισχύσουν το ΚΚΕ που είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για δημόσια δωρεάν εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες.

The post Περιοδεία του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κ. Παπαδάκη στη Νέα Ιωνία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιοδεία, ΚΚΕ Κ, Παπαδάκη, Ιωνία,periodeia, kke k, papadaki, ionia