Στην εθελοντική δράση «Let’s do it Greece» ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η εθελοντική δράση «Let’s do it Greece» επιστρέφει και ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετέχει, την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 10 π.μ., με δύο παράλληλες δράσεις καθαρισμού σε άλση στις δύο κοινότητες του Δήμου:

Καθαρισμός Άλσους Κάσδαγλη στην Πεύκη (Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου & Καζαντζάκη)Καθαρισμός Άλσους Αργύρη στη Λυκόβρυση (Διεύθυνση: Δάσους & Πευκών).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εθελοντική δράση «Let’s do it

Greece», που ξεκίνησε το 2012 από μια παρέα παιδιών, επιστρέφει δυναμικά με μια νέα αποστολή και καλεί όλους «Να ενωθούμε ξανά, μέσα σε μία ημέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού των δασών της χώρας μας, απομακρύνοντας όσο μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών και δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου».

Τον συντονισμό και διεξαγωγή της δράσης στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει αναλάβει το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού. Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο 2106145451 (Γεωργία Καραμιχάλη) και με e-mail στο [email protected].

The post Στην εθελοντική δράση «Let’s do it Greece» ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα