Τα ρέματα που απειλούν να πνίξουν και την Αθήνα και η «πίσω αυλή της πόλης»-Νίκος Στραβελάκης

Το πρόβλημα της Αθήνας προφανώς δεν ήταν ο …μεγάλος περίπατος τον οποίο ο νυν δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης τον έφτιαχνε και τον ξήλωνε αδιαφορώντας για το κόστος. Είναι όμως τα πέντε ρέματα που απειλούν άμεσα την πρωτεύουσα αν μια ισχυρή κακοκαιρία μας «επισκεφθεί» .

Ο καθηγητής του Οικονομικού Τμήματος στου ΕΚΠΑ Νίκος Στραβελάκης αποφάσισε να εμπλακεί στις δημοτικές εκλογές και

είναι υποψήφιος με το συνδυασμό Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα, με επικεφαλής τον δικηγόρο Κώστα Παπαδάκη.

Μιλά για την Αθήνα και τα προβλήματα της , θέτοντας πολύ ψηλά στην ατζέντα το τεράστιο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Μιλά για την «πίσω αυλή της πόλης» με την οποία κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και να δώσει λύσεις στα προβλήματα της.

Μιλά για τη μελέτη του Πολυτεχνείου που λέει ότι 5 ρέματα απειλούν την Αττική άμεσα αν ένα φαινόμενο έντασης Daniel την πλήξει.

Αναφέρεται στην κατάρρευση των κρατικών υποδομών κατά τη διάρκεια των μνημονίων ,την αδιαφορία για να «χτιστούν» ξανά και τον λογαριασμό που τώρα έχουμε αρχίσει να πληρώνουμε.

«Ο δήμος πρέπει να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του για τις υποδομές του, για να προστατεύσει τον κόσμο», λέει κι όχι να ασχολείται με το πως θα φτιάξει γήπεδα για ιδιώτες.

«Η Αθήνα δεν μπορεί να μετατραπεί σε Μύκονο που την ενδιαφέρει μόνο ο τουρισμός», λέει ο κ.Στραβελάκης.

Αναφερόμενος για την οικονομία που παρουσιάζεται από την κυβέρνηση ως ανθηρή, αναρωτιέται γιατί η κυβέρνηση δεν βοηθά τους πλημμυροπαθείς με τα πλεονάσματα που λέει ότι έχει εξασφαλίσει.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Τα ρέματα που απειλούν να πνίξουν και την Αθήνα και η «πίσω αυλή της πόλης»-Νίκος Στραβελάκης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα