Oι πέντε φετινές στιγμές και πανηγυρισμοί που ξεχώρισαν για διαφορετικούς λόγους! (video)

Κάποιες από τις στιγμές που στιγμάτισαν τη φετινή χρονιά και οι πανηγυρισμοί που ξεχώρισαν για διαφορετικούς λόγους.

ΑΕΚ – Άγιαξ 1-1

Ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ΑΕΚ το οποίο έληξε 1-1 με αντίπαλο τον Άγιαξ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η Ολλανδική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ με τον Μπέρχβαϊν στο 30ο λεπτό μέχρι που ο Κροάτης ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

ισοφάρισε με κεφαλιά στο 74′ μετά από σέντρα του Άμραμπατ. Ο 35χρονος κράτησε «όρθια» την ομάδα και μετά το γκολ πήδηξε μπροστά στον κόσμο “τρελαμένος” για αυτό που κατάφερε.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1

Ένα “καυτό” παιχνίδι μέσα στην OPAP Arena που ήρθε ισόπαλο 1-1 στο πρώτο ντέρμπι που έδωσαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός στη Stoiximan Super League. Η “κιτρινόμαυρη” ομάδα μπήκε μπροστλα στο σκορ στο 22′ με τον Εσέκιελ Πονσέ να σκοράρει για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του. Ο Ολυμπιακός απάντησε γρήγορα με κεφαλιά του Ελ Κααμπί στο 38ο λεπτό. Ο Μαροκινός φορ πανηγύρισε σχηματίζοντας το «Μ» για τους σεισμούς που έπληξαν τη χώρα του, το Μαρόκο.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2

Ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό όπου πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, με 2-0 και ανέτρεψε το 1-2 της Λεωφόρου. Οι “πράσινοι” βρέθηκαν σε θέση οδηγού στο 35’ με σκόρερ τον Ρούμπεν Πέρεθ και στη συνέχεια ο Μλαντένοβιτς με εκπληκτική κεφαλιά «κρέμασε» τον Τσιντώντα και διαμόρφωσε το 2-0 στις καθυστερήσεις. Ο ίδιος έγινε ένα με τους συμπαίκτες του και όλη την ομάδα μετά τη μεγάλη αυτή ανατροπή και πρόκριση.

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-0

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στην Τούμπα με τον Οζντόεφ να πετυχαίνει δύο γκολ το πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο 31χρονος σκόραρε με δυνατή κεφαλιά και έκανε το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο 51′ “κλείδωσε” τη νίκη με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι πανηγυρίζοντας και τις δύο φορές με τον ίδιο τρόπο. Ο Ρώσος παίκτης κάθε φορά έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση γονατίζοντας και ακουμπώντας τη γροθιά του δεξιού του χεριού, στην παλάμη του αριστερού. Αυτός ο πανηγυρισμός ήταν ο συμβολισμός για τα άρρωστα παιδιά.

«Αυτή η χειρονομία είναι ένα μικρό δώρο προς τιμήν των παιδιών που είναι άρρωστα, που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση… για να μοιραστούμε συναισθήματα με αυτά τα παιδιά. Όλα προήλθαν από τα παιδιά μου. Όταν ήταν άρρωστοι για πολύ καιρό πέρυσι, προέκυψε μια επιθυμία στο κεφάλι μου να καταλήξω σε κάτι που θα συνδεόταν με όλα τα παιδιά».

Άρης- ΑΕΚ 4-2 (1-1 κ.δ.).

Ο Άρης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας της ΑΕΚ στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κ.δ.). Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Γκατσίνοβιτς να δίνει προβάδισμα στην ομάδα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άρης ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος στο 58ο λεπτό με κεφαλιά του Μορόν. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι και τελικά οι Θεσσαλονικείς πήραν την πρόκριση για τους “8”. Μετά το τέλος, όπως είναι λογικό, οι παίκτες του Άρηξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα