Αλόνσο: «Επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση της Μπάγερ, να βρεθούμε ξανά σε έναν ευρωπαϊκό τελικό»

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι και επίσημα πρωταθλήτρια Γερμανίας για την τρέχουσα σεζόν και απομένουν δύο παιχνίδια με Μπόχουμ και Άουγκσμπουργκ για την ολοκλήρωση της Bundesliga. Παράλληλα η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο συμμετέχει στα ημιτελικά του Europa League, έχοντας κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό, κόντρα στη Ρόμα.

Τέλος η Πρωταθλήτρια Γερμανίας στις 25 Μαΐου

θα παλέψει για το Κύπελλο επί της Καϊζερσλάουτερν. Παρ’ όλα αυτά τα επιτεύγματα ο τεχνικός της Μπάγερ ισχυρίζεται ότι η ομάδα του χρειάζεται βελτιώση εντός του γηπέδου.

«Το επίπεδό μας, η συνέπεια στη διάρκεια της σεζόν είναι σπουδαία. Όμως, πάντα προχωρούμε μπροστά. Πάντα επικεντρώνουμε την προσοχή μας στη δουλειά και βελτιωνόμαστε», είπε ο Τσάμπι Αλόνσο και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση, έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια στη Bundesliga, θα είναι το τέλειο σερί. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε. Έχουμε ακόμη παιχνίδια να παίξουμε, προκειμένου να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους μας σε όλες τις διοργανώσεις. Το επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό για μας, ο αγώνας ρεβάνς για τον ημιτελικό του Europa League: μια ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό. Στο ποδόσφαιρο είναι κάποιες φορές δύσκολο να σταματήσεις. Πρέπει να προετοιμαστείς για το επόμενο παιχνίδι και το επόμενο παιχνίδι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας. Ελπίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε ξανά σε έναν ευρωπαϊκό τελικό».

Θυμίζουμε ότι η ασταμάτητη Μπάγερ Λεβερκούζεν παραμένει αήττηση τη φετινή σεζόν, έχοντας δώσει 48 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η γερμανική ομάδα μετρά 40 νίκες και οκτώ ισοπαλίες, έχοντας ισοφαρίσει το σχετικό ρεκόρ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που κατέχει η Μπενφίκα εδώ και 59 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλόνσο, Επικεντρωνόμαστε, Μπάγερ,alonso, epikentronomaste, bager