Άρης: Κλειστά χαρτιά από Μάντζιο

Ο Άκης Μάντζιος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του εν όψει του αυριανού (19/5) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της τρέχουσας σεζόν στη Stoiximan Super League. Ο προπονητής του Άρη δεν ανακοίνωσε αποστολή μετά το τέλος της σημερινής (18/5) τελικής προπόνησης πριν το κλάσικο, προτιμώντας να επιφυλάξει εκπλήξεις στην αντίπαλη τεχνική ηγεσία.

Ο Μάντζιος,

όπως έγινε γνωστό, πήρε μαζί του στο ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσει η αποστολή των “κίτρινων” απόψε, όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι με βάση την εικόνα των τελευταίων ημερών από τις προπονήσεις της ομάδας, ο Φραν Βέλεθ υπάρχει ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή αύριο στο γήπεδο. Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Νέβεν Τζούρασεκ, του οποίου το πρόβλημα στους προσαγωγούς δεν τον έχει εγκαταλείψει τελείως.

Οι “κίτρινοι” πραγματοποίησαν την προπόνησή τους σήμερα το απόγευμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως τακτική και οικογενειακό διπλό, με την τεχνική ηγεσία να δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τόσο σε ό,τι αφορά στην επιθετική, όσο και στην αμυντική λειτουργία.

Keywords
Τυχαία Θέματα