Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας 1-0: Με έμπνευση Φέλιξ και εκτέλεση Ραφίνια

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για της ομάδα της Βαρκελώνης, έστω κι αν δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς το γκολ του Ραφίνια στο 19΄ δεν μέτρησε με την χρήση του VAR, ως οφσάιντ, ενώ στο 35′ η κεφαλιά του Λεβαντόφσκι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Άαρον Εσκαντέλ. Η Λας Πάλμας βρήκε κι αυτή τον τρόπο να απειλήσει στο 3 λεπτό του επιπλέον χρόνου στο πρώτο μέρος, όταν από φάουλ του Κόκο η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από τη συμβολή των δύο δοκαριών.

Στο

δεύτερο μέρος η είσοδος του Ζοάο Φέλιξ 55′ έπαιξε καθοριστικό ρόλο καθώς μόλις τέσσερα λεπτά μετά έβγαλε μία απίθανη ασίστ στον Ραφίνια ο οποίος με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλά εκεί που ο Εσκαντέλ δεν μπορούσε να φτάσει για να ανοίξει το σκορ και να βάλει τους Μπλαουγκράνα μπροστά στο σκορ. Η Μπαρτσελόνα έπαιρνε στο παιχνίδι αυτό που δικαιούνταν καθώς ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια είχε την μπάλα στα πόδια της, έκανε ευκαιρίες και γενικά ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να φτιάξει παιχνίδι και να σκοράρει.

Ο Ζοάο Φέλιξ άγγιζε το 2-0 και στο 78′ όταν μόνος του από το ένα μέτρο πλάσαρε τον Εσκαντέλ, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια το γόνατο του τερματοφύλακα, στο κάθετο δοκάρι και πάλι στα πόδια του Εσκαντέλ που τη μάζεψε στη συνέχεια κρατώντας το 1-0.

Στο 87ο λεπτό και μετά από πολλές μαζεμένες αλλαγές για την Μπαρτσελόνα, η Λας Πάλμας βρήκε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μολέιρο, οποίος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια σούταρε με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα