Δάκρυσε ο Οζντόεφ: «Είχα – και – ψυχολογικό πρόβλημα αλλά πλέον είμαι καλά»

Συγκλονιστικός παρουσιάστηκε ο Μάγκομεντ Οζντόεφ στις δηλώσεις μετά την ισόπαλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ρώσος μέσος που τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι απόψε. Καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό

της ισοπαλίας. Όλοι έπαιξαν πολύ καλά. Παίξαμε ο ένας για τον άλλον. Τον τελευταίο καιρό δεν ήμουν στα καλά μου καθώς αγωνίστηκα για πέντε ματς τραυματίας. Ήταν η πρώτη μου σεζόν και με ευρωπαϊκούς αγώνες. Εδώ και ενάμιση μήνα είχα ψυχολογικό πρόβλημα για πρώτη φορά στην καριέρα μου αλλά θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που στάθηκε δίπλα μου, τον πρόεδρο που ήταν συνέχεια σ’ επικοινωνία μαζί μου και με βοήθησε. Ήμουν σε πορεία αποθεραπείας, επέστρεψα την περασμένη εβδομάδα όπου για πρώτη φορά ένιωσα χαρούμενος μετά από καιρό. Είμαι από αυτούς που θέλω να παίζουν συνέχεια αλλά ο προπονητής με βοήθησε να καταλάβω κάποια πράγματα και πλέον είμαι καλά».

Και ολοκλήρωσε ως εξής: «Πιστεύω πως έχουμε τους καλύτερους οπαδούς, είμαι χαρούμενος που το μοιράστηκα αυτό, σας ευχαριστώ όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα