Η ιστορική παράσταση του Πάλμερ

Το ματς της χρονιάς παρακολουθήσαμε στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, με την Τσέλσι να κάνει μέσα σε ένα δίλεπτο ανατροπή στην ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 4-3. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Κόουλ Πάλμερ, που έτυχε χατ τρικ, καθώς και τα δύο γκολ στα απόλυτα “χασομέρια” του αγώνα.

Ο Πάλμερ με αυτό το χατ τρικ έχει πλέον 24 συμμετοχές σε τέρμα των “βασιλικών μπλε“, με 16 γκολ (8 με πέναλτι) και 8 ασίστ σε 25 αναμετρήσεις

της Premier League. Είναι ο παίκτης κάτω των 23 ετών στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα με τη μεγαλύτερη συνεισφορά φέτος, με τον Χάλαντ με 23 να ακολουθεί, τους Φόντεν και Σάκα με 21 και τον Μπέλιγχαμ με 20. Στην ίδια κατηγορία, με 32 συνεισφορές για γκολ μέσα στη σεζόν, είναι πέμπτος στα Τοπ-5 πρωταθλήματα, πίσω από τους Κέιν, Εμπαπέ, Σαλάχ και Χάλαντ.

Παράλληλα, το νικητήριο τέρμα της Τσέλσι στα 100:39 είναι το αργότερο που έχει επιτευχθεί στη Premier League, ενώ είναι το 3-3 στο 99:18 είναι το αργότερο σημείο παιχνιδιού που μια ομάδα έχει προηγηθεί και τελικά έχασε.

Επίσης, ο Πάλμερ έγινε ο τρίτος νεαρότερος παίκτης που πέτυχε χατ τρικ απέναντι στους “Κόκκινους Διαβόλους” μετά τους Ρομέλου Λουκάκου και Ντέιβιντ Μπέντλεϊ.

Τέλος, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα στο 90ο λεπτό. Μετά συνέβη ο Κόουλ Πάλμερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάλμερ,palmer