Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 0-1: Έχασε τα… άχαστα, χάνει και τον τίτλο (video)

“Καταστροφική” εντός έδρας ήττα γνώρισε η Λίβερπουλ από την Κρίσταλ Πάλας με 1-0 και βλέπει πλέον τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ να απομακρύνεται επικίνδυνα.

Η Πάλας έγραψε ιστορία με το “τρίποντο” που κατέκτησε με το γκολ που σημείωσε ο Έζε στο 14ο λεπτό και “σόκαρε” τους Κόκκινους, οι οποίοι βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ έβγαλε αντίδραση μετά το γκολ του Έζε, έχασε σωρεία

ευκαιριών, είχε και δοκάρι με τον Έντο και πίεσε μέχρι το φινάλε την Κρίσταλ Πάλας, ενώ οι Ρόμπερτσον και Άλισον είχαν νωρίτερα “σώσει” την ομάδα τους από τα… χειρότερα.

Πριν από το παιχνίδι η Λίβερπουλ τίμησε τη μνήμη των 97 θυμάτων του Χίλσμπορο, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως η ομάδα του Κλοπ ηττήθηκε σε παιχνίδι της Premier League στο Άνφιλντ για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2022!

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Μπράντλεϊ (48′ Αλεξάντερ – Άρνολντ), Μακ Άλιστερ, Έντο (46′ Σομποσλάι), Τζόουνς (82′ Έλιοτ), Ντίαζ (66′ Ζότα), Νούνεζ (66′ Γκάκπο), Σαλάχ

Κρίσταλ Πάλας: Χέντερσον, Λέρμα, Άντερσεν, Κλάιν (77′ Γουόρντ), Μουνιόζ, Γουάρτον, Χιγκς (77′ Ρίντεβαλντ), Μίτσελ, Ολίζε (68′ Αγιού), Ματέτα (90′ Εντουάρ), Έζε (77′ Σλουπ)

Keywords
Τυχαία Θέματα