Ολυμπιακός: Θέλουν οι ερυθρόλευκοι, θέλει και ο Όρτα

Η συγκλονιστική εμφάνιση του Αντρέ Όρτα στο ματς με την ΑΕΚ ήταν η αρχή για να αρχίσουν οι συζητήσεις για το πόσο σημαντικό θα ήταν για τον Ολυμπιακό να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ο μέσος από την Πορτογαλία. Ο Όρτα, δεν ήταν καλός μόνο στο ντέρμπι με τον δικέφαλο, σε όσα παιχνίδια έχει παίξει ήταν από τους καλύτερους και σε συνεργασία

με τους Έσε και Τσικίνιο έχουν δημιουργήσει μία εξαιρετική μεσαία γραμμή που όμοιά του δεν υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Μπορεί οι Έσε και Τσικίνιο να είναι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό, αφού τους απέκτησε με μεταγραφή, δεν ισχύει το ίδιο όμως και με τον Όρτα. Ο παίκτης ανήκει στην Μπράγκα και είναι στους ερυθρόλευκους με τη μορφή δανεισμού. Υπάρχει οψιόν αγοράς στα 4,5 εκ. ευρώ ώστε ο παίκτης να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό. Ποσό που μπορεί να μην είναι τεράστιο, είναι σίγουρα σημαντικό.

Ο Ολυμπιακός με το πέρας των υποχρεώσεών του, που είναι ο ευρωπαϊκός τελικός με την Φιορεντίνα θα μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με την πορτογαλική ομάδα καθώς είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει η διάθεση να παραμείνει στο ρόστερ ο παίκτης. Το πολύ θετικό στην υπόθεση είναι πως την ίδια θέληση έχει και ο Όρτα, κάτι που πάντα βοηθά σε τέτοιες περιποτώσεις. Όταν ο παίκτης δηλώσει ξεκάθαρα προς στην ομάδα που ανήκει πως δεν θέλει να μείνει σε εκείνη αλλά θέλει να πάρει μεταγραφεί στην ομάδα που αγωνίστηκε ως δανεικός κάνει πιο ξεκάθαρες και τις απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ρίξει την ρήτρα στα 3 με 3,5 εκ ευρώ και να κάνει δικό του τον εξαιρετικό μέσο, που μέχρι τώρα έχει κερδίσει τον κόσμο της ομάδας, όπως φυσικά και τον Μεντιλίμπαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα