Τσιτσιπάς-Ζβέρεφ 2-0: Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά έκλεισε ραντεβού με Χατσάνοφ (highlights)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για 4η σερί χρονιά στα προημιτελικά του 1000αριού τουρνουά του Μόντε Κάρλο! Ο Τσιτσιπάς έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά στο τέλος κατάφερε να «επιβιώσει» και να μην επιτρέψει στον Ζβέρεφ να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ. Ο Γερμανός βρέθηκε πίσω με 5-0 στο δεύτερο σετ και όλα έμοιαζαν χαμένα, αλλά έκανε μία απίστευτη ανατροπή και έστειλε το σετ στο tie-break.

Ο

Τσιτσιπάς άρχισε να παίζει παθητικά, έχασε το πρώτο σερβίς του και εκεί που ήταν έτοιμος να φτάσει πανηγυρικά στα προημιτελικά, έχασε πέντε γκέιμ στη σειρά και το μομέντουμ πέρασε στην πλευρά του αντιπάλου του! Όμως, οι μεγάλοι παίκτες βγάζουν αντίδραση όταν πρέπει! Και ο Στεφ παραμένει πολύ μεγάλος παίκτης!

Ήταν η πρώτη Top-10 νίκη του Τσιτσιπά για φέτος και η πρώτη σε βάρος τενίστα της πρώτης πεντάδας μετά το ATP Finals του 2022! Στο head to head με τον Ζβέρεφ προηγείται με 10-5, έχοντας κερδίσει πέντε από τις έξι αναμετρήσεις τους στο χώμα.

Ο Καρέν Χατσάνοφ επικράτησε στην Φάση των 16 του Ντανιίλ Μεντβέντεφ και είναι ο επόμενος αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στο Μόντε Κάρλο.

Τα σετ: 7-5, 7-6

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς-Ζβέρεφ 2-0, Έκανε, Χατσάνοφ,tsitsipas-zveref 2-0, ekane, chatsanof