Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου (18/05)

Αναλυτικά:Κριός

Δύο σημαντικές σύνοδοι θα σχηματιστούν σήμερα στον δεύτερο οίκο σου, επηρεάζοντας τα αισθηματικά και οικονομικά σου ζητήματα. Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία, θα είσαι γενναιόδωρος/η, θα έχεις άνεση και τύχη στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα και ίσως λάβεις δώρα. Η τύχη σου μπορεί ξαφνικά να αλλάξει θετικά με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού, αλλά αυτή η όψη ενδέχεται να προκαλέσει και το αντίθετο, με πιθανές απώλειες χρημάτων. Αναμένονται απρόοπτα έξοδα, αλλά και απρόβλεπτη τύχη και ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη. Σε συναισθηματικό επίπεδο, η οικονομική ευημερία

θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας και ευεξίας σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να προκύψει μια ασυνήθιστη γνωριμία με κάποιον/α που θα σε γοητεύσει.

Ταύρος

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, αλλά η θετική στάση σου είναι αυτή που θα προσελκύσει τα θετικά γεγονότα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον πρώτο οίκο σου θα σου φέρει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, ενώ η καλή σου πίστη θα σε καθοδηγεί. Για να πετύχεις, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μπορεί να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, να προκύψει μια συνεργασία ή ακόμα και μια νέα ερωτική γνωριμία. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον πρώτο οίκο σου ευνοεί ερωτικές γνωριμίες με ασυνήθιστους τρόπους και σχέσεις με άτομα που δεν θα είχες φανταστεί. Γενικά, λόγω της γενναιοδωρίας σου, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα, αλλά και ξαφνικά κέρδη από διαφορετικές πηγές από αυτές που είχες συνηθίσει.

Δίδυμος

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον δωδέκατο οίκο σου. Αυτή η αστρολογική συγκυρία θα σου προσφέρει την ευκαιρία για βαθιά ενδοσκόπηση και εσωτερική γαλήνη. Παράλληλα, θα ενισχύσει την τάση σου να αποδεσμευτείς από συναισθηματικά καταπιεστικές σχέσεις και ανθρώπους. Σε περίπτωση που διατηρείς μια παράνομη σχέση, υπάρχει πιθανότητα να διαλυθεί, καθώς η ένταση της μυστικότητας μπορεί να γίνει αφόρητη. Αντίθετα, μπορεί να αποφασίσεις να αποκαλύψεις αυτή τη σχέση, αψηφώντας τους κινδύνους. Επίσης, ενδέχεται να αναπτυχθεί μια νέα, αντισυμβατική ερωτική γνωριμία, την οποία θα επιλέξεις να διατηρήσεις κρυφή. Συνολικά, θα αναλογιστείς τις πραγματικές σου επιθυμίες και θα επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου, επιδιώκοντας να βρεις την προσωπική σου ευτυχία και ηρεμία.

Καρκίνος

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον ενδέκατο οίκο σου. Θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός/ή και αισιόδοξος/η, έτοιμος/η να θέσεις νέους στόχους, να κάνεις νέα σχέδια και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Θα προκύψουν νέες γνωριμίες που καλό είναι να εκμεταλλευτείς, καθώς μπορεί να σου αποφέρουν οφέλη στο μέλλον. Οι δύο αυτές σύνοδοι θα ανοίξουν νέους δρόμους με πολλές προοπτικές, αρκεί να μην τα αφήσεις όλα στην τύχη, αν και η τύχη σίγουρα θα είναι με το μέρος σου. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική και το αντίστροφο. Μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, μπορεί να συναντήσεις κάποιον/α που θα φέρει εκπλήξεις και ανατροπές στην καθημερινότητά σου. Ευνοούνται οι ελεύθερες σχέσεις, αυτές που σου επιτρέπουν να νιώθεις ο εαυτός σου.

Λέων

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον δέκατο οίκο σου. Θα βιώσεις ανάμεικτα συναισθήματα και γεγονότα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία θα φέρει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη, επεκτείνοντας την καλή σου φήμη και τη δημοφιλία σου. Ωστόσο, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα προκαλέσει απρόοπτες και καταιγιστικές εξελίξεις. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές τόσο από τον εργοδότη σου όσο και από τη θέση σου στον χώρο εργασίας. Κάποιες από αυτές θα είναι θετικές, ενώ άλλες μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σε ταράξουν. Αν το κλίμα είναι ήδη βαρύ και ασήκωτο, μπορεί να αποφασίσεις να διακόψεις την συνεργασία σου. Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχει πιθανότητα να ερωτευτείς ξαφνικά κάποιον/α από τον επαγγελματικό σου χώρο.

Παρθένος

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον ένατο οίκο σου, φέρνοντας αισιοδοξία και πίστη στη ζωή και το σύμπαν. Νιώθεις ότι όλα συνωμοτούν για να ικανοποιηθούν τα μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρά σου. Θα έχεις ανοιχτόμυαλη σκέψη και μέσω νέων γνώσεων και εμπειριών θα διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Μέσα από τα μέσα δικτύωσης θα προκύψουν νέες γνωριμίες, ακόμα και ερωτικές, καθώς σήμερα ολοκληρώνεται και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον ένατο οίκο σου. Νέοι έρωτες μπορεί να προκύψουν με ασυνήθιστους ανθρώπους, με διαφορετική νοοτροπία, κουλτούρα ή ακόμα και από το εξωτερικό, ή με ανθρώπους που σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση. Σε κάθε περίπτωση, θα έχεις αρκετή εύνοια της τύχης και θα ελκύεις θετικούς ανθρώπους και καταστάσεις.

Ζυγός

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον όγδοο οίκο σου, φέρνοντας θετικές εξελίξεις και εύνοια της τύχης σε θέματα που αφορούν χρέη, δάνεια, κληρονομιές και τα οικονομικά του/της συντρόφου σου. Θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές οφειλές με τη βοήθεια της τύχης, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις βοήθεια από κάποιο άτομο που δεν περίμενες, καθώς η Αφροδίτη συναντά με σύνοδο τον Ουρανό στον ίδιο οίκο. Στον αισθηματικό και ερωτικό τομέα, θα επιδιώξεις να απελευθερωθείς από ταμπού και αναστολές, διεκδικώντας περισσότερες ελευθερίες από τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σου προσφέρει εκπληκτικές στιγμές έξαψης και πάθους, χωρίς όμως καμία εγγύηση διάρκειας ή αντοχής στον χρόνο.

Σκορπιός

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον δέκατο οίκο σου, φέρνοντας τις σχέσεις σου στο προσκήνιο. Θα έχεις αυξημένη κοινωνικότητα και θα κάνεις νέες γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους και συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς τόσο σε προσωπικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, να λήξει μια συνεργασία. Στον αισθηματικό τομέα, τα πάντα είναι πιθανά. Μπορεί μια σχέση να επισημοποιηθεί, να γεννηθεί μια νέα αγάπη, να ανανεωθεί μια υπάρχουσα σχέση ή και να λήξει μια σχέση που ολοκληρώνει τον κύκλο της. Υπάρχει τάση για κεραυνοβόλους έρωτες με την πρώτη ματιά, αν και αυτές οι σχέσεις μπορεί να είναι αμφιβόλου διάρκειας και πιο ελεύθερες, χωρίς περιορισμούς. Να είσαι έτοιμος/η για το πιο παράδοξο, καθώς το “μενού” της ημέρας περιλαμβάνει τα πάντα.

Τοξότης

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον έκτο οίκο σου, φέρνοντας θετικές εξελίξεις και τύχη σε γραφειοκρατικές υποθέσεις και γενικά σε ζητήματα που αφορούν το δημόσιο. Αν έχεις να τακτοποιήσεις έγγραφα, λογαριασμούς και άλλες τέτοιου είδους αγγαρείες, σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα για να τα διευθετήσεις, καθώς θα έχεις πολλές διευκολύνσεις και θα εξυπηρετηθείς άμεσα και αποτελεσματικά. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον έκτο οίκο σου θα χρωματίσει την ημέρα σου με πολλές απρόοπτες εξελίξεις, κάποιες θετικές και κάποιες αρνητικές. Είναι βέβαιο πως η ημέρα σου δεν θα πάει ακριβώς όπως την έχεις προγραμματίσει, καθώς θα προκύψουν κάποιες απρόοπτες καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Δες το από τη θετική πλευρά: τουλάχιστον θα υπάρξει ποικιλία και η ημέρα σου δεν θα είναι βαρετή.

Αιγόκερως

Σήμερα είσαι ένας από τους τυχερούς της ημέρας! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον πέμπτο οίκο σου φέρνουν αισιοδοξία και ευκαιρίες στον τομέα της χαράς, της δημιουργικότητας και των απολαύσεων. Θα νιώθεις αρκετά αισιόδοξος και η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Θα εκφράζεις τον εαυτό σου δημιουργικά και ρομαντικά, ενώ οι έρωτες θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Ετοιμάσου για νέες ερωτικές γνωριμίες, ενδεχομένως με ανθρώπους που ξεχωρίζουν για την ασυνήθιστη φύση τους. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα η αγαπημένη σου προσωπικότητα, ενώ δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι κάποια σχέση σε καταπιέζει και να αποφασίσεις να τη λήξεις για να νιώσεις ελεύθερος/η. Επειδή όλα σήμερα είναι πιθανά, μια ιδέα για ένα λαχείο δεν είναι καθόλου άσχημη! Οι τολμηροί ευνοούνται από την τύχη, οπότε δεν έχεις να χάσεις!

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για σένα! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον τέταρτο οίκο σου φέρνει τύχη, ευκαιρίες ανάπτυξης και αισιοδοξία, ενώ η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον ίδιο οίκο επικεντρώνει την προσοχή στις σχέσεις και τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορείς να αξιοποιήσεις αυτήν την ενέργεια για να ολοκληρώσεις μια αγοραπωλησία με επιτυχία, να ανανεώσεις το σπίτι σου ή ακόμη και να αποφασίσεις για μετακόμιση που θα σε βοηθήσει να ανεξαρτητοποιηθείς. Ωστόσο, η προσοχή στις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας είναι επίσης σημαντική. Μπορεί να υπάρξουν θετικές στιγμές, αλλά είναι επίσης πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες εκρηκτικές καταστάσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι σημαντικό να δείξεις διαλλακτικότητα και να επιδείξεις υπομονή, προκειμένου να αποφευχθούν οι έντονες συγκρούσεις. Αυτή η ημέρα είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη και ευημερία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Αξιοποίησέ την για να φέρεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου και στο περιβάλλον σου!

Ιχθύς

Η σημερινή σου ημέρα φαίνεται πολύ δραστήρια και κοινωνική! Με τη σύνοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στον τρίτο σου οίκο, εστιάζεις στις σχέσεις σου με την οικογένεια, τα αδέρφια και τους συγγενείς, ενώ έχεις επίσης αυξημένη δραστηριότητα σε μετακινήσεις, συναλλαγές και δοσοληψίες. Η επικοινωνιακή σου διάθεση και οι προχωρημένες απόψεις μπορεί να εντυπωσιάσουν ή ακόμη και να σοκάρουν ορισμένους, αλλά αυτό μπορεί επίσης να φέρει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και νέες ερωτικές γνωριμίες. Ωστόσο, να είσαι προσεκτικός/η κατά τις μετακινήσεις σου, ειδικά αν οδηγείς. Η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σου σήμερα, αλλά παρόλα αυτά πρέπει πάντα να είσαι προσεκτικός/η στον δρόμο. Ανυπομονώ να δω πώς θα εξελιχθεί η ημέρα σου και πώς θα αξιοποιήσεις αυτήν την ενέργεια και την τύχη που σε περιβάλλει!

Keywords
Τυχαία Θέματα