CFMoto 800MT Explore Edition η παρουσίαση που πρέπει να δεις πριν αγοράσεις

Όλα έχουν ειπωθεί για το CFMoto 800MT Explore, τη μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα της CFMOTO στην ελληνική αγορά. Δεκάδες παρουσιάσεις από τον τύπο, την τηλεόραση, τα Social Media. Δεκάδες παρουσιάσεις  με ένα γνώρισμα και ένα συμπέρασμα, μια μοτοσυκλέτα που ήρθε για να μείνει , πόσο παραπάνω αν την συντηρεί το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας  Mpratakos Drag Factory.

CFMoto 800MT Explore: Ξεκινάμε να δούμε παρέα και συνοπτικά τους 10 λόγους που το συγκεκριμένο

μοντέλο έχει κερδίσει την Ελληνική αγορά και φυσικά σπάει τα ταμία στην CFMoto.

To σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Traction Control κάνει το ντεμπούτο του στην οικογένεια της CFMoto στο 800MT Explore Edition για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική ασφάλεια και μεγαλύτερη απόλαυση σε πιο έντονους ρυθμούςΠανίσχυρο κινητήρα των 800cc με τους 95hp , χαρίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις και την πιο δυνατή μοτοσυκλέτα στην κατηγόρια της με τα Riding Modes.Διαθέτει σύστημα Adaptive Cruise Control ραντάρ, ως τμήμα συστήματος υποβοήθησης αλλαγών λωρίδας που θα ειδοποιεί τον αναβάτη σε περίπτωση κινδύνου.Προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο στάνταρ εξοπλισμού.Προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα.2 θύρες φόρτισης ηλεκτρικών συσκευών, το TPS, το Smart Key, οι ακτινωτές ζάντες και τα tubeless Michelin ελαστικά.και η μεγάλη εντυπωσιακή έγχρωμη οθόνη 8”  με δυνατότητα προβολής ,Πλοήγησης, τηλεφωνικών κλήσεων, μουσικής, και φυσικά ευκρινή απεικόνισης όλων των πληροφοριών του πίνακα οργάνων.Το Cruise Control και οι αναρτήσεις της KYB, η IMU μονάδα αδρανειακών μετρήσεων και ο ψηλός ρυθμιζόμενος ανεμοθραύστης  μας εξασφαλίζουν ένα ακόμη πιο ξεκούραστο και άνετο ταξίδι.Τα ισχυρά φρένα με cornering ABS της J.Juan και το δικάναλο ABS με τη συνδυασμένη πέδηση και τον συμπλέκτη ολίσθησηςFull Led φώτα με λειτουργία στροφής αυξάνουν κατακόρυφα την ασφάλεια στον δρόμο.

CFMoto 800MT Explore Edition η παρουσίαση που πρέπει να δεις πριν αγοράσεις

Σίγουρα όλα τα παραπάνω δεν φτάνουνε για να αγοράσεις το CFMoto  800MT Explore Edition γιατί το πιο σημαντικό σε μια αγορά μιας νέας μοτοσυκλέτας είναι το After Sale Service αν μπορείς δηλαδή και μετά την αγορά να έχεις την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση με την εγγύηση και αξιοπιστία σε ότι χρειαστείς ώστε να νιώθεις σίγουρος και ασφαλής. Εκεί έρχεται η εταιρεία Mpratakos Drag Factory να σου λύση και το πιο σημαντικό θέμα για την αγορά μιας CFMoto.

Η Mpratakos Drag Factory με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία  ως αντιπρόσωπος της CFMOTO εγγυάται την αγορά του νέου μοντέλου της CFMOTO με τους πιο ευνοϊκούς  όρους, σένα φιλικό περιβάλλον και μια εμπειρία άψογης εξυπηρέτησης σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού σας με μια μοτοσυκλέτα CFMOTO. Συγχρόνως η εταιρεία Μπρατάκος με την κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης για κάθε ανάγκη ενός μοτοσικλετιστή σου εξασφαλίζει την σιγουριά που χρειάζεσαι για την σωστή συντήρηση και επισκευή της μοτοσυκλέτας σου, προσφέροντας μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς σε κάθε σου χιλιόμετρο. Η Mpratakos Drag Factory με γνήσιο πάθος για τις μοτοσυκλέτες και σταθερά βήματα συνέπειας, εκσυγχρονισμού και επαγγελματισμού συνεχίζει την ανοδική πορεία ανέλιξης, ισχυροποίησης και ανάπτυξης στον χώρο της συντήρησης, επισκευής βελτίωσης της μοτοσυκλέτας.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΧίλιος Αναστάσιος μέσα στις 10 πιο σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής ΝαυτιλίαςΟ μηχανοκίνητος αθλητισμός σώζει ζωέςF1: Στον Πάριο γιόρτασε τα γενέθλια του ο Max VerstappenMotoGP Ιαπωνία: Aκύρωσή του Grand Prix of Japan λόγω ισχυρής βροχόπτωσης και ατυχημάτωνΝέα μοντέλα : CF MOTO 650MT | CF MOTO 650NK | CF MOTO 700CL-X Heritage

CFMOTO : 650MT – 650NK – 700CL X Heritage – CF MOTO by Mpratakos drag factory

Νέα μοντέλα :  CF MOTO 300CLX | CF MOTO 300NK | CF MOTO 800MT Touring

CFMOTO:  300CXL – 300NK- 300SR – CF MOTO by Mpratakos drag factory

Η Mpratakos Drag Factory εδρεύει εδώ και 40 χρόνια στην οδό Θηβών 254 στο Περιστέρι από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, όπου ο Πέτρος Μπρατάκος άνοιξε το πρώτο κατάστημα που δραστηριοποιούνταν στη συντήρηση και επισκευή πλαισίων – καλίμπρας μοτοσυκλέτας. Η αγάπη και το μεράκι του Πέτρου Μπρατάκου τον παρακίνησε να κατασκευάσει ένα εξ ολοκλήρου χειροποίητο πλαίσιο μοτοσυκλέτας με σκοπό την αγωνιστική χρήση των αγώνων DRAGSTER. Μετά τη δημιουργία του πρώτου αυτού χειροποίητου πλαισίου, στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ακολούθησε και η πρώτη θέση στους ελληνικούς αγώνες της κατηγορίας. Οι διακρίσεις που κατέκτησαν ο Πέτρος και η ομάδα του στη συνέχεια, τους ώθησαν στην σχεδίαση και κατασκευή νέων πλαισίων αγώνων.

Νέα μοντέλα :  CFMOTO 450NK | CFMOTO 450SR| CFMOTO 650GT

CFMOTO: 450NK – 450SR – 650GT – CF MOTO by Mpratakos drag factory

Φτάνοντας στο σήμερα, η επόμενη γενιά, Σωτήρης και Χρήστος, γιοί του ιδρυτή Πέτρου Μπρατάκου συνεχίζουν με το ίδιο άσβεστο πάθος και μεράκι την ιστορία του ονόματος. Τα δύο ανακαινισμένα και υπερσύγχρονα καταστήματα, το πρώτο επί της οδού Θηβών 254 και το δεύτερο επί της οδού Φαιάκων 6 στο Περιστέρι, εξειδικεύονται στην επισκευή, συντήρηση και καλύμπρα κάθε τύπου μοτοσυκλέτας. Τα υπερσύγχρονα διαγνωστικά μέσα της εταιρίας Mpratakos Drag Factory παρέχουν την δυνατότητα ελέγχου και επίλυσης οποιουδήποτε προβλήματος στο σώμα, τον κινητήρα αλλά και το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας.

  Καλέστε την εταιρεία Mpratakos Drag factory και δείτε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα  CFMOTO στο κατάστημα τους στο περιστέρι (Τηλέφωνο επικοινωνίας : 21 0577 0634)Νέα μοντέλα :  CF MOTO 250CLX | CF MOTO 250NK | CF MOTO 250SR-S

CFMOTO: 250CXL – 250NK – 250SR-S – CF MOTO by Mpratakos drag factory

Νέα μοντέλα :  CF MOTO 800NK Advanced | CF MOTO 800NK Sport| CF MOTO 800MT Sport

CFMOTO : 800NK advanced – 800NK Sport – 800MT sport – CF MOTO by Mpratakos drag factory

Απολαύστε την παρουσίαση του CFMoto 800MT Explore Edition στο  κατάστημα της εταιρείας Mpratakos Drag Factory:

Και για όσους αρέσουν τα χαρακτηριστικά και αριθμοί του CFMoto 800MT Explore

Κινητήρας CFMoto 800MT Explore

Τύπος κινητήρα2-κύλινδρος σε σειρά, 4-χρονος, 8-βάλβιδος υγρόψυκτοςΚυβισμός799ccΔιάμετρος x Διαδρομή88mm×65,7mmΑναλογία συμπίεσης12,7:1ΑνάφλεξηBOSCH με δύο προγράμματα λειτουργίαςΤαχύτητες6-ταχύτητες,Συμπλέκτης ΟλίσθησηςΠαροχή καυσίμωνBosch EFI,2 προγράμματαΙπποδύναμη95 hp

Διαστάσεις και Βάρος CFMoto 800MT Explore

Μήκος x Πλάτος x Ύψος2234 × 853 × 1277 mmΜεταξόνιο1531mmΎψος καθίσματος190 mmΒάρος
Keywords
Τυχαία Θέματα