Live ενημέρωση: Εντυπωσιακός Ολυμπιακός στην Τούμπα

Live ενημέρωση στα παιχνίδια ΑΕΚ – Κηφισιά και ΠΑΟΚΟλυμπιακός για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Live ενημέρωση στο ΠΑΟΚΟλυμπιακός 1-4 (ΤΕΛΙΚΟ)

Λήξη αναμέτρησης, νίκη για τον Ολυμπιακό

με 1-4.

90′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Ποντένσε φεύγει στην πλάτη της άμυνας, ο Κοτάρσκι του λέει «όχι», η μπάλα πάει στον Ελ Κααμπί και εκείνος τη στέλνει στα δίχτυα.

85′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ο Πασχαλάκης λέει «όχι» στον Ντεσπόντοφ.

83′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Ποντένσε βγάζει την μπαλιά και ο Ελ Κααμπί με πολύ ωραίο γυριστό στέλνει την μπάλα στη γωνιά του Κοτάρσκι.

80′ Πιέζει για την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ, επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις ο Ολυμπιακός.

54′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Ποντένσε πιάνει μία βολίδα εκτός περιοχής και στέλνει την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του Κοτάρσκι.

46′ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

45′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, λίγο έξω το πλασέ του Μουργκ.

39′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Κωνσταντέλιας κλέβει την μπάλα από τον Ροντινέι, κάνει μεγάλη μπαλιά, ο Μουργκ χάνει το κοντρόλ, αλλά ο Ορτέγκα ουσιαστικά τη στρώνει στον Ντεσπόντοφ και ο Βούλγαρος εκτελεί για το 1-1.

29′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Έξυπνη εκτέλεση φάουλ για τους φιλοξενούμενους, ο Όρτα σουτάρει, ο Κοτάρσκι αποκρούει ασταθώς και ο Ναβάρο από κοντά κάνει το 0-1.

Λήξη αναμέτρησης στην Opap Arena, νίκη για την ΑΕΚ με 3-0 επί της Κηφισιάς.

90′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ! Μετά από σέντρα του Άμραμπατ στο δεύτερο δοκάρι, ο Λιούμπιτσιτς βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ένωσης.

1 Ξεκινάει και το παιχνίδι στην Τούμπα.

46′ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο στο ΑΕΚ – Κηφισιά.

Οι ενδεκάδες στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Όρτα, Έσε, Ποντένσε, Φορτούνης, Ναβάρο.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

37′: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ, αστοχεί ο Γκατσίνοβιτς από εξαιρετική θέση.

28′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ! Ο Γκατσίνοβιτς γυρνάει από μέσα αριστερά και στην προσπάθειά του να διώξει ο Τσάπαν, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ακυρώνεται το γκολ για οφσάιντ.

23′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ! Ο Πήλιος βγάζει τη σέντρα, ο Γκατσίνοβιτς εκτελεί σε πρώτο χρόνο και ο Αναγνωστόπουλος αποκρούει. Παίρνοντας το ριμπάουντ σκοράρει με κεφαλιά ο Λιβάι Γκαρσία.19′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ! Βγάζει τη σέντρα από δεξιά ο Ελίασον και ο Λιβάι Γκαρσία με κεφαλιά εκτελεί τον Αναγνωστόπουλο για το 1-0.7′ Ο Λιβάι Γκαρσία εκτελεί και ο Αναγνωστόπουλος αποκρούει εντυπωσιακά. Αστοχεί στην επαναφορά ο Σιντιμπέ.4′ Πέναλτι για την ΑΕΚ! Το κερδίζει ο Λιβάι Γκαρσία και αποβάλλεται ο Σπίνος.

1′ Σέντρα στο ματς.

Οι ενδεκάδες στο ΑΕΚ – Κηφισιά

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Πήλιος, Χατζισαφί, Κάλενς, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Σπίνος, Μιλίσεβιτς, Τσαπάν, Τσανάτζια, Οζέγκοβιτς, Σολόα, Μενέντες, Μπιφουμά, Μπαρμπόσα.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα