Survivor 7-4: Χαμός στη λάσπη – Τι έδειξε το trailer!

09:34 7/4/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor 7-4: Μία πολύ κρίσιμη εβδομάδα ξεκινάει στο Survivor, αφού όπως γνωρίζουμε πλέον και έχει αποκαλύψει ο Γιώργος Λιανός, μένει μία αποχώρηση για το πάρτι της ένωσης.

Φυσικά κανείς παίκτης δε θέλει να είναι αυτός που θα αποχωρήσει την εβδομάδα αυτή, αφού όλοι θέλουν να φτάσουν στο ατομικό και να μείνουν όσο περισσότερο γίνεται, ειδικά όταν θα ξεκινήσουν τα μεγάλα έπαθλα.

Έτσι αυτό μας θυμίζει πολύ καλά και το trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα για το αποψινό επεισόδιο που θα έχει πάρα πολλά.

Οι δύο

ομάδες και εσωτερικά και μεταξύ τους, έχουν πολλά να λύσουν και όπως γνωρίζουμε, τουλάχιστον οι νίκες βοηθούν στο να υπάρχει λιγότερη γκρίνια.

Survivor 7-4: Τα πάντα για την πρώτη ασυλία!

Απόψε Κόκκινοι και Μπλε θα μπουν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος θα χρειαστεί ταχύτητα, αντοχή και πολύ καλό στόχο.

Μάλιστα υπάρχει και πολύ έντονη λάσπη στο αγώνισμα, κάτι που κάνει τους παίκτες να κουράζονται ακόμα περισσότερο.

Φυσικά ένας μπορεί να είναι ο νικητής και εμείς ήδη σας έχουμε δώσει την πρώτη ισχυρή μας εκτίμηση για το ποια ομάδα θα πανηγυρίσει.

Το βίντεο του trailer βλέπουμε ομηρικές μάχες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, αφού όλοι γνωρίζουν πλέον ποιο είναι το διακύβευμα.

Το οποίο φυσικά τους το θυμίζει και ο Γιώργος Λιανός ακόμα μία φορά, στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, αυτής της εβδομάδας.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα