Survivor highlights 29/2: Τέλος η Έλενα Αμανατίδου – Κατέρρευσε συναισθηματικά (vids)

Survivor highlights 29/2: Καθηλωτικό όπως ακριβώς αναμενόταν ήταν το χθεσινό (28/2) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό κάθε άλλο παρά παραπονούμενο μπορεί να έμεινε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με μοναδικές μάχες στον στίβο αλλά και μια συγκινητική αποχώρηση.

Survivor highlights 29/2: Τέλος η Έλενα Αμανατίδου – Κατέρρευσε συναισθηματικά

Ας

πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη για το έπαθλο της ημέρας. Ποια ομάδα όμως κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας; Μα φυσικά οι κόκκινοι που επικράτησαν με τελικό σκορ 10-7.

Αυτή η νίκη φυσικά έφερε και πάλι χαμόγελα για τους διάσημους ενώ διαφορετικό , όπως είναι λογικό, ήταν το κλίμα στους Μπλε.

Κάπως έτσι, οι διάσημοι απόλαυσαν τα όσα τους έγραψαν οι φίλοι τους, γέλασαν με τη ψυχή τους, συγκινήθηκαν επίσης και πήραν δύναμη για την απαιτητική συνέχεια.

Αντιθέτως, πάρα πολλά είναι πλέον τα εσωτερικά μέτωπα στους Μπλε, που έχουν χωριστεί σε υποομάδες και «αλληλοθάβονται».

Την ίδια ώρα, οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους λίγο πριν την μεγάλη Μονομαχία τους για την παραμονή.

Στη συνέχεια ακολούθησε η μονομαχία ανάμεσα στις τέσσερις γυναίκες, με την Έλενα Αμανατίδου, την Κατερίνα Δαλάκα, την Μαρία Αντωνά και την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Μια όμως είπε αντίο στον Άγιο Δομίνικο και αυτή ήταν η Έλενα Αμανατίδου, η οποία κατέρρευσε συναισθηματικά μετά τη λήξη της Μονομαχίας που τη φέρνει εκτός Survivor.

Η Έλενα Αμανατίδου αποχώρησε από το Survivor κι έστειλε το τελευταίο της μήνυμα!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα