Survivor spoiler αποχώρηση 6/2: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση – Αυτός το φαβορί να φύγει! (UPDATED)

21:07 6/2/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor spoiler αποχώρηση 6/2: Survivor spoiler δεν έχουμε, αλλά το έχουμε πει ξανά. Μερικά πράγματα στο Survivor είναι απλά μαθηματικά. Η πρόβλεψη είναι απλή και εύκολη για το τι θα δούμε στο συμβούλιο του νησιού. Ποιος είναι φαβορί να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Πάντα κρατάμε επιφύλαξη σε όσα λέμε. Διότι, οι ανατροπές στο Survivor

είναι πολλές. Τέτοιες δεν έχουμε δει ως τώρα στο Survivor 2024. Ωστόσο, αυτές είναι μπροστά μας. Ενδεχομένως πάντα. Το συγκεκριμένο post έχει να κάνει με τους υποψήφιους προς αποχώρηση και το φαβορί για να μαζέψει βαλίτσες και να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Από τη στιγμή που έχουμε κλειδώσει στο ανδρικό φύλο, τα σενάρια είναι συγκεκριμένα για το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι. Εικασίες πάντα, το τονίζω για να μην παρεξηγηθούμε. Τα δεδομένα είναι δύο.

Ρομπ και Γιάννης Περπατάρης είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ένας ακόμα Διάσημος θα είναι στον τάκο.

Αν έπρεπε να διαλέξω 4άδες

Ρομπ, Γιάννης, Παππάς, Γκάνος

ή

Ρομπ, Γιάννης, Φάνης, Γκάνος

ή

Ρομπ, Γιάννης, Φάνης, Παππάς

O δεύτερο συνδυασμός θα είναι και ο σωστός, μιας και η Δαλάκα θα αναδειχθεί MVP και θα δώσει τον Νίκο Γκάνο. Επομένος, ο τραγουδιστής θα βγει στον τάκο και…

Survivor spoiler αποχώρηση 6/2: Το φαβορί να αποχωρήσει

Το να κάνουμε προβλέψεις για το ποιοι θα είναι δεν έχει και πολύ νόημα. Σε λίγο θα ξέρουμε. Ξέρουμε όμως και κάτι άλλο. Τη δυναμική που έχουν όλοι οι άνδρες στο παιχνίδι. Επομένως, αυτή τη φορά, το φαβορί προς αποχώρηση μοιάζει να είναι πιο μεγάλο από ποτέ.

Ο Ρομπ Τζέημς είναι το φαβορί για αποχώρηση από το Survivor. Μια του κλέφτη, δυο, η 3η μπορεί να είναι και η φαρμακερή. Δεν θέλω να αποχωρήσει ο συμπαθής Σκωτσέζος. Σε πολλά ματσαρίσματα έχει κερδίσει τον Αλέξη Παππά, αλλά τώρα θα έχει δύσκολο έργο.

Θα το δούμε στην πράξη, αλλά ο Ρομπ δεν θα είναι απλό να γλιτώσει αυτή τη φορά… Διότι, ο Σκωτσέζος είναι αδύναμος στα συνεχόμενα run.



Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα