Έρχεται Ελλάδα ο Μπακαμπού αλλά για ποιόν; Θα είναι έκπληξη

Έρχεται Ελλάδα ο Σεντρίκ Μπακαμπού λένε οι Τούρκοι και για ποια ομάδα άρχισαν οι φήμες.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είχε ένα ουσιαστικό πέρασμα πέρσι από το ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ολυμπιακού ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ της Super League.

Μετά τον Ολυμπιακό

έφυγε για την Τουρκία, όπου δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί στη Γαλατασαράι των πολλών αστεριών.

Έτσι, οι Τούρκοι εδώ και καιρό στέλνουν τον Μπακαμπού πίσω στην Ελλάδα και ειδικά τον Ολυμπιακό.

Όμως ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ομάδα από την Ελλάδα που γλυκοκοιτάζει τον Κονγκολέζο.

Έρχεται Ελλάδα ο Μπακαμπού αλλά για ποιόν; Θα είναι έκπληξη

Η ΑΕΚ είχε δείξει κάποια στιγμή ενδιαφέρον για τον Σεντρίκ Μπακαμπού ενώ οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο παίκτης προτάθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ ίσως να ενδιαφέρονταν ακόμα, όμως το ρεστάρτ του Πόνσε βγάζει εκτός τραπεζιού οποιαδήποτε άλλη συζήτηση, την ώρα που ο Λιβάι Γκαρσία παραμένει υγιής. Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπακαμπού θα σήμαινε πως δεν υπολογίζει κάποιον από τους επιθετικούς της, πράγμα που δεν ισχύει.

Το ίδιο συμβαίνει και στον Παναθηναϊκό. Με Ιωαννίδη και Σπόραρ, η μεταγραφή του Μπακαμπού περισσότερα… προβλήματα θα δημιουργήσει παρά θα λύσει.

Όμως ποια ομάδα μπορεί να χρειαστεί επιθετικό;

Ο Ολυμπιακός, έχει αυτή τη στιγμή τους Ελ Κααμπί (σ.σ. που λείπει στο Κόπα Αφρικα), τον Γιόβετιτς (σ.σ. που τον θέλει η Παρτιζάν), το Ελ Αραμπί (σ.σ. που είναι 36 χρονών), το Ναβάρο (που είναι δανεικός) και επιθετικός μπορεί να παίξει και ο Μασούρας.

Δεν λες πως στον Ολυμπιακό έχει… κλείσει η λίστα των επιθετικών του.

Πάντως και άνθρωπος που έχει γνώση των συζητήσεων με τον Μπακαμπού έλεγε στο Sportime πως το πιο πιθανό είναι «να πάει ο παίκτης εκεί που ήταν».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός και ευρωπαϊκή λίστα: Κάρμο, Όρτα και το δίλημμα Καρβαλιάλ για Ζέλσον ή Ναβάρο

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης, ο Βλαχοδήμος και ο Κέιλορ Νάβας

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα