Εθνική Ελλάδας: Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται

Η Εθνική Ελλάδας έμεινε εκτός Euro και τα απόνερα θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Μια εξαιρετική φουρνιά παικτών θα πρέπει να περιμένει ακόμα μια διετία μπας και πάει σε μεγάλη διοργάνωση. Το σχεδόν σίγουρο είναι πως δύσκολα θα βρει πάλι αντιπάλους όπως το Καζακστάν και τη Γεωργία για να αποκλείσει.

Το σχεδόν σίγουρο είναι πως θα το κάνει με νέο προπονητή μια και ο Πογέτ θα χαιρετήσει. Δεν υπάρχει κι άλλος δρόμος. Τέτοιες αποτυχίες δε χωνεύονται εύκολα. Τα λάθη του άλλωστε δεν ήταν και λίγα. Γενικώς. Ο Κωνσταντέλιας

εκτός. Ο Φορτούνης εκτός ομάδας. Κι αν η εύκολη 5άρα με το Καζακστάν μακίγιαρε λίγο τις αδυναμίες, ήρθε το ματς με τη Γεωργία και αποκάλυψε πολλά.

Η Εθνική Ελλάδας διαθέτει παίκτες που παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Premier League π.χ. Σε κάθε ματς υπόκεινται σε κριτική. Δεν υπάρχει κανένα όφελος να χαϊδεύονται αυτιά. Ο Πογέτ και οι παίκτες φοβήθηκαν τη Γεωργία.

Λόγω του Κβαρασχέλια, μπορεί. Ο σούπερ σταρ της Νάπολι αντιμετωπίστηκε εξαιρετικά, δε βρήκε χώρους. Το ζήτημα είναι πως και οι διεθνείς πνίγηκαν σε άγχος και τακτική συμφόρηση. Το 5-3-2 που έπαιζε η Γεωργία έδινε ευχέρεια από τα εξτρέμ. Απλά η Ελλάδα δε διαθέτει και τους τοπ παίκτες στα άκρα ή δεν έχει μάθει να παίζει από εκεί.

Ο Μασούρας φάνταζε μόνος. Μέχρι να μπει ο Κωνσταντέλιας. Αλλά και πάλι. Η Εθνική Ελλάδας ήταν φοβική.

Η Γεωργία είναι μια καλή ομάδα, με παίκτες που παίζουν επίσης σε πολύ καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Μόνο που στο βάρος του αγώνα αυτού είχαν λύγισει. Ήταν φανερό. Ο Πογέτ και οι διεθνείς αντί να χτυπήσουν στην πίεση και να γίνουν φορτικοί, πήγαιναν με το σις και με το σας.

Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται και σίγουρα δεν πάει στο Euro.  

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα