Γιάννης Κωνσταντέλιας: Καμία αλλαγή στο status ο ΠΑΟΚ

Ανεβάζει τη μετοχή του συνεχώς ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Αυτό είναι δεδομένο. Το ερώτημα είναι όμως τι κάνει ο ΠΑΟΚ. Καμία αλλαγή σε ότι έχει να κάνει με τα «θέλω» του, αλλά και το συμβόλαιο του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όσο «μεγαλώνει» ποδοσφαιρικά και ηλικιακά αρχίζει να αποκτά την μορφή του εν Ελλάδι icon εντός των τεσσάρων γραμμών, εκτοξεύοντας παράλληλα την αξία του.

Μιλάμε για

τον καλλιτέχνη της μπάλας που δεν κρύβεται πίσω από την φανέλα της ομάδας του, αλλά αποτελεί παίκτη κοινής αποδοχής!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που μόλις γιόρτασε τα 21α γενέθλια του «πατάει» στην πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του: 45 ματς/12 γκολ/6 ασίστ!

Με τον ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ήδη στους 8 του Conference League. Κοινώς, πεδίον δόξης λαμπρόν. Αυτό, όμως, δεν θα πρέπει να δημιουργεί μία αίσθηση υπερβολής.

Από το ενδιαφέρον ομάδων μέχρι την νέα φημολογούμενη αναπροσαρμογή συμβολαίου. Η τελευταία –και ήταν γενναία- έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο με τον «Ντέλια» να υπογράφει μέχρι το 2027, αναιρώντας την ύπαρξη ρήτρα αποδέσμευσης.

Εφεξής, δεν υπήρξε καμία κρούση/ενημέρωση από την ΠΑΕ στον εκπρόσωπο ή την οικογένεια του παίκτη πως θα προέκυπτε νέα αύξηση. ΤΕΛΟΣ! Το δεύτερο έχει να κάνει με την αίσθηση των χρημάτων για οιαδήποτε πρόταση για τον λεγάμενο στον ΠΑΟΚ.

Η άνωθεν –εν προκειμένω από το Ροστόφ- εντολή είναι ξεκάθαρη: 18 «χαρτιά» και όποιος θέλει! Ο «Δικέφαλος» θεωρεί πως ο Κωνσταντέλιας μπορεί να γίνει το ακριβότερο deal Ελληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Stoiximan Super League.

Υπό αυτό το πρίσμα δεν βιάζεται, όχι για να μην σκοντάψει αλλά για να «μεγαλώσει» ανάλογα το project Κωνσταντέλια και να πουληθεί με το ανάλογο αντίτιμο. Είπατε, κάτι;

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Κωνσταντέλιας, Καμία, ΠΑΟΚ,giannis konstantelias, kamia, paok