Νταβίντ Κάρμο: Τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο στόπερ – Ο άνθρωπος κλειδί

Νταβίντ Κάρμο: Τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο στόπερ που άλλαξε επίπεδο την άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο Νταβίντ Κάρμο θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν, αν οι ερυθρόλευκοι πληρώσουν 17 εκατ. ευρώ στην Πόρτο, το οποίο ποσό ο νέος πρόεδρος των «Δράκων» Αντρέ Βίλας Μπόας, θεωρεί υπερβολικά μικρό για την αξία του.

Μάλιστα

ο Μπόας θέλει να παίξει ο Κάρμο βασικός τη νέα σεζόν στην Πόρτο, η οποία να θυμίσουμε πως θα αγωνίζεται στο Champions League.

Τι θα γίνει όμως με την περίπτωση Κάρμο; Οι ερυθρόλευκοι βάσει της συμφωνίας με τον προηγούμενο πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, αν πληρώσουν τα 17 εκατ. δεν χρειάζεται να κάτσουν καν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Πληρώνουν και ο παίκτης έρχεται στον Πειραιά.

Επειδή όμως καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να πληρώσει σήμερα (σ.σ. αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League αλλάζει κάπως το… πράγμα) αυτό το ποσό, είναι βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα κάτσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους Πορτογάλους, ίσως δίνοντας λιγότερα χρήματα, με τους «Δράκους» όμως, πιθανώς, να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης.

Στον ερυθρόλευκο σχεδιασμό, σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης, Ζόρζε Μέντες, τον οποίο κανένας σύλλογος, ειδικά της Πορτογαλίας, δεν θέλει να έχει δυσαρεστημένο. Και ο Μέντες έχει πει «αφήστε το πάνω μου» για το θέμα του Κάρμο. Φυσικά δεν θα πάρει… τσάμπα τον Κάρμο ο Ολυμπιακός, όμως αν λέει κάτι ο Μέντες, τότε έχει ενδιαφέρον να δούμε τη συνέχεια της υπόθεσης.

Θυμίζουμε ότι Μερινάκης – Μέντες έχουν άριστες σχέσεις.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Όλοι μιλούν γι αυτό που έκανε φέτος η Νότιγχαμ Φόρεστ – Δεν είχε ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της Premier League

Ολυμπιακός: Δείτε τι εννοούσε ο Μεντιλίμπαρ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό – Τι θα κρίνει τα πάντα

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα