Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια τρέμει για το πλαστό διαβατήριο

17:23 8/4/2024 - Πηγή: Sportime

Νέες εξελίξεις με τη Βικτώρια φέρνει ο παράδεισος των κυριών στα επόμενα επεισόδια με τη διαβολική γυναίκα να κάνει τα πάντα για να ξεφύγει από την αστυνομία για ακόμη μία φορά.

Η σειρά του Alpha συνεχίζει να καθηλώνει με τις ραγδαίες εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο και στη δεύτερη σεζόν της. Τα νούμερα στην τηλεθέαση μπορεί να είναι ικανοποιητικά ωστόσο σύντομα ο «Παράδεισος» θα οδηγηθεί στο τέλος.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια ψάχνει το ψεύτικο διαβατήριο

Ο Ντίνος, προτείνει

στην Αμαλία να αναλάβει την υπεράσπισή της ο Βύρωνας. Στην αρχή αυτή δείχνει θετική. Όταν, όμως, εκείνη μαθαίνει τι έκανε ο Ντίνος και για ποιο πράγμα είναι υπεύθυνος, γίνεται έξαλλη και αρνείται οποιαδήποτε βοήθεια από αυτόν.

Η Βικτώρια, ζητά από τον Δημοσθένη να πάει στο ξενοδοχείο που κρυβόταν η ίδια και να πάρει το ψεύτικο διαβατήριο, πριν πέσει σε λάθος χέρια. Όταν θα φτάσει όμως εκεί ο Δημοσθένης, θα τον έχουν προλάβει ήδη, οι αστυνόμοι της σήμανσης…

Ο Χρήστος, έχοντας κάποιο σκοτεινό σχέδιο στο μυαλό του, ζητά από τον Σαρηγιάννη μία χάρη. Του ζητάει να προσπαθήσει να πείσει την Βικτώρια να αναλάβει την υπεράσπισή της. Θα δεχτεί όμως εκείνη;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τον «Παράδεισο των κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος λέει στη Στέλλα να μείνει στο σπίτι του

Τηλεθέαση: Χαμός στην επιστροφή του Famagusta – Σάρωσε το Mega – Τι έκανε το Survivor

Survivor 8-4: Αποχωρεί η Ασημίνα; – Τι ρωτάει ο Λιανός στο trailer;

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα