Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ρένος αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα στην Αμαλία

Σε έναν συγκλονιστικό κύκλο αποκαλύψεων μπαίνει ο παράδεισος των κυριών στα επόμενα επεισόδια καθώς η Αμαλία μαθαίνει από τον Ρένο όλα όσα έχει κάνει ο Σίμος όλο αυτό το διάστημα.

Η σειρά του Alpha που σάρωσε την τηλεθέαση στα 2 χρόνια προβολής της, κορυφώνει τώρα την αγωνία καθώς οι εξελίξεις επηρεάζουν κάθε πρωταγωνιστή, με πολλούς από αυτούς να βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ρένος αποκαλύπτει τα πάντα στην Αμαλία

Η αποφυλάκιση του Ρένου και η επιστροφή

του στο σπίτι αλλάζει τα δεδομένα για την οικογένεια Γιαννόπουλου η οποία ψάχνει που θα μείνει η Γεωργία με το μωρό. Ο Ρένος προσπαθεί να μιλήσει με τον Σίμο όμως εκείνος τον αρνείται. Αυτή η αντιμετώπιση θα εξοργίσει τον Ρένο που είναι έτοιμος να εκδικηθεί.

Ο Ρένος βγαίνει εκτός ορίων και αποκαλύπτει στην Αμαλία όλα τα εγκλήματα του Σίμου. Η κοπέλα μένει άναυδη ενώ ο Σίμος προσπαθεί να βγάλει τρελό τον Ρένο και να δικαιολογηθεί. Όμως πλέον είναι πολύ δύσκολο να κρυφτεί.

Ο Ντίνος μαθαίνει σύντομα όσα έχουν αποκαλυφτεί και επισκέπτεται τον Ρένο ζητώντας να του πει όλη την αλήθεια. Στο μεταξύ ο Σίμος ζητάει από τον Δημοσθένη τη διεύθυνση της Βικτώριας για να πάει να της μιλήσει. Εκείνος μετά τις πιέσεις του θα του τη δώσει όμως για κακή τους τύχη τους ακούει η Αμαλία.

Ο Ντίνος κάνει τα πάντα για να βρει αποδείξεις για τα εγκλήματα του Σίμου όμως οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τέλος Δωροθέα – Μάρκος

Ο παράδεισος των κυριών: Χαροπαλεύει ο Χριστόφορος – Αυτή τον πυροβόλησε

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα τρέμει αυτό που της είπε ο Αντώνης

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρένος, Αμαλία,renos, amalia