Ολυμπιακός και Μασούρας μεγαλώνουν την απόστασή τους

Γιώργος Μασούρας και Ολυμπιακός έμοιαζε δεδομένο πως θα συνεχίσουν μαζί. Η Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει απαιτήσεις που έως τώρα δεν ακολουθεί ο Έλληνας μεσοεπιθετικός. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και η απόσταση των δύο πλευρών είναι μια πολύ μεγάλη.

Είναι, πλέον, εμφανές! Από την στιγμή που κάθισε στην άκρη του πάγκου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Γιώργος Μασούρας

σταδιακά άρχισε να εκτοπίζεται από το βασικό σχήμα. Σε σημείο που στο τελευταίο ματς, για τεχνικούς λόγους, έμεινε εκτός αποστολής. Για πρώτη φορά μετά από 5,5 χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή που το τελευταίο γκολ που πανηγύρισε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα χρονολογείται στις 10 Φεβρουαρίου με τον ΟΦΗ! Την ίδια ώρα που οι συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας του με τον φιναλίστ του Conference League δεν έχουν βγάλει «λευκό» καπνό.

Ολυμπιακός: Γι’ αυτό δεν έχει γίνει η συμφωνία!

Πολλές φορές βρέθηκαν κοντά σε ανακοινώσεις και υπογραφές οι δύο πλευρές. Αν ο Γιώργος Μασούρας είχε βάλει νερό στο κρασί του μπορεί να είχαμε ήδη συμφωνία. Βέβαια, και ο Ολυμπιακός έμεινε αμετακίνητος από την αρχική οικονομική του πρόταση.

Τώρα δεν έχει λόγο να ανέβει. Η ομάδα του Πειραιά δεν μοιάζει να άγχεται ούτε από τον εσωτερικό ανταγωνισμό που υπάρχει σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος ο Γιώργος Μασούρας. Στο ότι θέλει ο Ολυμπιακός να τον κρατήσει δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό έλειπε. Αλλά μόνο με τους δικούς του όρους κι αυτοί απέχουν από του παίκτη.

Με άλλα λόγια, όσο περνάει ο καιρός ολοένα και η απόσταση μεγαλώνει με τον κίνδυνο του «διαζυγίου» να ελλοχεύει περισσότερο από ποτέ…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα