Ραντεβού με την ιστορία ο Τσιτσιπάς – Επαναληπτικός με Ρουντ με στόχο τον πρώτο τίτλο σε 500αρι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να γράψει ιστορία σήμερα (17:00, Cosmote Sport 6) καθώς βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρώτου τίτλου σε 500αρι τουρνουά αλλά και της πρώτης back-2-back επιτυχίας.

Ποτέ ξανά στο παρελθόν ο Έλληνας τενίστας δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει 2 συνεχόμενους τίτλους. Το χώμα όμως αποδεικνύεται ξανά η αγαπημένη του επιφάνεια και ο Στέφανος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα ζητώντας -με τον δικό του τρόπο- τον σεβασμό

των φιλάθλων για το ποιος είναι.

Αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό του Barcelona open θα είναι ξανά ο Κάσπερ Ρουντ. Ο περσινός φιναλίστ του Roland Garros είναι επίσης γνωστός «χωματάς» και βρίσκεται σε εξίσου καλή κατάσταση.

Ωστόσο πριν από μία εβδομάδα ακριβώς, ο Τσιτσιπάς ισοπέδωσε τον Ρουντ στον τελικό του Μόντε Κάρλο και είναι το φαβορί και σήμερα. Ο Νορβηγός βέβαια θα ψάξει τη ρεβάνς την ώρα που ο Στέφανος μετράει 0/10 σε τελικούς τουρνουά στα 500.

Όσον αφορά το head2head μεταξύ των δύο παικτών επικρατεί η απόλυτη ισορροπία (2-2). Στο χώμα επίσης μετράνε από 1 νίκη ο καθένας ενώ κανένα ματς τους δεν έχει κριθεί σε πάνω από 2 σετ.

We have our finalists!

@CasperRuud98 @steftsitsipas @BancoSabadell | @ATPTour | #BCNOpenBS pic.twitter.com/k71VCKNjVW

Barcelona Open Banc Sabadell (@bcnopenbs) April 20, 2024

Θυμηθείτε πως νίκησε ο Τσιτσιπάς τον Ρουντ στον τελικό πριν 1 εβδομάδα

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα