Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει και παίρνει εκδίκηση για τον μεγάλο του έρωτα

Ένα νέο πρόσωπο μας παρουσιάζει ο Σασμός στα επόμενα επεισόδια το οποίο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο τέλος της σειράς. Ο Ρούσσος Σταματάκης εμφανίζεται στην Άνω Ποριά και οι συνέπειες θα είναι μεγάλες.

Η σειρά του Alpha φέρνει μεγάλες ανατροπές καθώς οδεύουμε στο φινάλε την ώρα που έχει κάνει δυναμική επιστροφή και στα νούμερα στην τηλεθέαση.

Σασμός επόμενα επεισόδια: O Ρούσσος Σταματάκης εμφανίζεται στο χωριό

Είναι ένα όνομα που ακούμε όλο και περισσότερο από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ιδιαίτερα η Καλλιόπη μιλάει συνέχεια για αυτόν ενώ μιλάει και μαζί του στο τηλέφωνο αγωνιώντας για την πιθανή επιστροφή του.

Ο Ρούσσος Σταματάκης θα κάνει την εμφάνισή του σύντομα στον Σασμό και θα είναι ο καταλύτης στις τελικές εξελίξεις της σειράς. Τον ρόλο του θα υποδυθεί ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου γνωστός από την παρουσία του στο θέατρο «Στοά» αλλά και από τα «Κάρτ Ποστάλ» και «Μαντάμ Σουσού» της ΕΡΤ.

Ο Ρούσσος Σταματάκης είναι ο βιολογικός πατέρας του Ανδρέα Βρουλάκη, κάτι που ο δεύτερος έμαθε πρόσφατα και άλλαξε όλο τον κόσμο του. Ζει εδώ και χρόνια στη Σουηδία όμως, χήρος πλέον, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στον τόπο του και να τακτοποιήσει τις υποθέσεις του.

Η εξαφάνιση του γιου του Αντρέα είναι ένας από τους λόγους που τον φέρνουν στην Κρήτη. Ο Ρούσσος πάνω από όλα θεωρεί τόσο τους Βρουλάκηδες όσο και τους Σταματάκηδες υπεύθυνους για την αυτοκτονία του έρωτα της ζωής του, της Μαρίας Βρουλάκη. Τη Μαρία την πάντρεψαν με το ζόρι με έναν Βρουλάκη και εκείνος αναγκάστηκε να φύγει μακριά. Έφτασε η ώρα της εκδίκησης για όσα έχει περάσει…

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι φονιάς!

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Ο Κοτρώτσης φλερτάρει Δεσποινώ και Μαρίκα – Η Βασιλική ερωμένη του Παύλου

Survivor 11-4: Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι; – Τι έδειξε το trailer για την επικοινωνία

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα