Το Άρης – ΠΑΟΚ, τα σχέδια του Λουτσέσκου και η θέση που παίζεται

Το Άρης – ΠΑΟΚ έμελλε να είναι αυτό που θα κρίνει τα πάντα στη φετινή Super League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει τα πλάνα του προκειμένου οι παίκτες του να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται επί ποδός στο πιο ιδιαίτερο ντέρμπι των τελευταίων πολλών ετών για την πόλη.

Φυσικά η σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης αλλά και ο αντίπαλος

που καλείται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, κάνουν τον Ρουμάνο τεχνικό να επιλέξει ένα αρχικό σχήμα με τους παίκτες που έχουν δείξει πως μπορούν να ανταπεξέλθουν πνευματικά όταν η μπάλα «καίει».

Το Άρης – ΠΑΟΚ, τα σχέδια του Λουτσέσκου και η θέση που παίζεται

Τις ημέρες που ακολούθησαν του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να φρεσκάρουν τους παίκτες του δικεφάλου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Το παιχνίδι όμως με τον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα αποτελέσει πρότυπο για την κατάρτιση της 11αδας στο Χαριλάου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα γκολποστ με τον Κεντζιόρα, τον Μιχαηλίδη που θα αντικαταστήσει τον Κουλιεράκη αλλά και τον Μπάμπα να είναι σίγουροι της αμυντικής γραμμής.

Το μεγάλο ερωτηματικό βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου οι Ότο και Σάστρε παλεύουν για μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή αναμένεται να κινούνται οι Μεϊτέ και Σβαμπ, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον αναμένεται να βρίσκονται στα άκρα της επίθεσης ενώ για την κορυφή της επίθεσης, ο Μπράντον Τόμας έχει ένα προβάδισμα συγκριτικά με τον Σαμάτα.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα