Βαγγέλης Μαρινάκης: Βρήκε απέναντί του έναν εχθρό που δεν τα… βάζεις εύκολα μαζί του

Βαγγέλης Μαρινάκης: Βρήκε απέναντί του έναν εχθρό που δεν τα… βάζεις εύκολα μαζί του, ειδικά στην Αγγλία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την απόφαση να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την μεταφορά του ιστορικού γηπέδου της Νότιγχαμ Φόρεστ, με στόχο την δημιουργία γηπέδου σχεδόν 20.000 περισσοτέρων θέσεων. Στόχος είναι το νέο City

Ground να φτάσει στις 50.000 θέσεις, ώστε να υπάρξει δραστική αύξηση των εσόδων του συλλόγου.

Όμως, την συζήτηση της μετακόμισης πυροδότησε η απόφαση του τοπικού δημοτικού συμβουλίου της πόλης να αυξήσει το ετήσιο κόστος χρήσης του City Ground από τη Φόρεστ, από τα 250.000 λίρες στο 1 εκατ. λίρες.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ενώ είχαν ξεκινήσει οι μελέτες για την αύξηση κατά 10.000 θεατές της χωρητικότητας του ιστορικού γηπέδου της Νότιγχαμ Φόρεστ, έκανε στροφή 180° και πλέον προσανατολίζεται στην κατασκευή νέου γηπέδου σε άλλη περιοχή της πόλης.

Η σκέψη και μόνο της μετακόμισης από το City Ground προκάλεσε αντιδράσεις σε αρκετούς οπαδούς της Φόρεστ, όμως οι πλέον αξιοσημείωτες αντιδράσεις είναι από τους ιδιοκτήτες των αγγλικών παμπ, γύρω από το γήπεδο της Φόρεστ.

Και όταν μιλάμε για αγγλικές παμπ, μιλάμε για τόπους σχεδόν «αρχαιολογικής υψίστης σημασίας» για τους Άγγλους.

Οι ιδιοκτήτες παμπ της περιοχής έχουν συσπειρωθεί, ζητώντας να μην προχωρήσουν τα σχέδια της διοίκησης της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ρωτούσαν οι παίκτες ο ένας τον άλλο αν άκουσαν καλά αυτό που είπε ο Μεντιλίμπαρ

Έφηβος πέθανε επειδή έφαγε πολλά καφτερά τσιπς

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα