Survivor 2024 6/5: Νίκη με 10 - 5 στη 2η ασυλία για τη μπλε ομάδα - Ποιος είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση

Η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη στη 2η ασυλία κι έναν επιπλέον πόντο για το επόμενο μεγάλο έπαθλο του Survivor 2024.Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται το Survivor 2024 με τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν ριχτεί στον αγώνα για τη 2η ασυλία και να εξασφαλίσουν τη νίκη που θα τους…

Η Ασημίνα από τη μεριά της βλέπει πως μπαίνει στο στόχαστρο των μπλε επειδή έχασαν την 1η ασυλία:

Στο πρώτο μέρος του επεισοδίου της Δευτέρας 6/5, οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν Παιχνίδια της Καραϊβικής, στα οποία η μπλε ομάδα κέρδισε έπαθλο φαγητού. Αργότερα συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στον στίβο της νέας αναμέτρησης με τα πρώτα ματσαρίσματα να κλείνουν στο 5-3 υπέρ των μπλε.

Οι μπλε εμφανίστηκαν ετοιμοπόλεμοι με ξύλα στα μούσια τους για να ριχτούν στα run του Survivor 2024:

Η κόκκινη ομάδα δεν κατάφερε να αντισταθεί στην αποφασιστικότητα των αντιπάλων και η ασυλία πέρασε στα χέρια της μπλε ομάδας με τελικό σκορ 10-5. Ο πόντος της νίκης ήρθε από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή εναντίον της Κατερίνας Δαλάκα και έδωσε στην ομάδα της έναν χρήσιμο πόντο για το μεγάλο έπαθλο κάνοντας το 1-1 στις ασυλίες της εβδομάδας.

Στο συμβούλιο που ακολουθεί το spoiler του ieidiseis.gr που δημοσιεύτηκε το πρωί της Δευτέρας επιβεβαιώνεται 100%. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η 2η υποψήφια για αποχώρηση δίπλα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η μπλε ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία στο Survivor 2024:

Keywords
Τυχαία Θέματα