Άγιοι Ανάργυροι: «Ο 39χρονος ήλεγχε τα social media της Κυριακής», λέει ο πατέρας της 28χρονης

«Απαντούσε αυτός σε όλους μας», ανέφερε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα η οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στους Αγίους Αναργύρους.Σε μια ιδιαίτερη καταγγελία προχώρησε, τη Δευτέρα (08/04), ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των…

Ακόμα, ο ίδιος αποκάλυψε διάβασε για το άγριο έγκλημα σε διάφορες ιστοσελίδες χωρίς να ξέρει ότι το θύμα στο οποίο αναφέρονταν τα ρεπορτάζ, ήταν το ίδιο του το παιδί. Βέβαια, το επόμενο πρωί, έμαθε από δημοσιογράφους ότι θύμα της

άγριας δολοφονίας ήταν η κόρη του, αφού κανείς από την Αστυνομία δεν τον ειδοποίησε.

Άγιοι Ανάργυροι: «Η αδελφή μου μού είχε πει ότι ο 39χρονος τη χτυπούσε»

Η αδελφή της Κυριακής Γρίβας μίλησε στο MEGA, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι γνώριζε για την κακοποίηση που δεχόταν η αδελφή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του MEGA, η αδελφή της Κυριακής Γρίβα είπε: «Η αδελφή μου διατηρούσε σχέση πολλά χρόνια με τον 39χρονο. Περίπου τέσσερα με πέντε. Για δύο ή τρία χρόνια έμεναν μαζί και νοίκιαζαν ένα σπίτι στο Ίλιον. Τα τελευταία δύο χρόνια, μου έλεγε η αδελφή μου ότι δεν τα πήγαιναν καλά και ότι ο 39χρονος την χτυπούσε. Είχε μαθευτεί ότι αυτός είχε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες».

Επίσης, η ίδια πρόσθεσε: «Τον τελευταίο χρόνο είχαν χωρίσει αλλά συνέχιζαν να ζουν μαζί, μέχρι να βρει ο καθένας το δικό του σπίτι και να ζήσουν μόνοι τους. Πριν από έναν μήνα, η αδελφή μου βρήκε σπίτι στους Αγίους Αναργύρους, όπου έμενε μόνη της. Απ’ ό,τι μου είχε πει, τον μήνα αυτόν, πηγαινοερχόταν στο παλιό της σπίτι για να παίρνει τα πράγματά της. Δεν μου είχε πει κάτι περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα