Κυριάκος Μητσοτάκης: Έστειλε επιστολή στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την αισχροκέρδεια των πολυεθνικών

Τι ζητά στην επιστολή του προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, απέστειλε επιστολή στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σχετικά με την αισχροκέρδεια των πολυεθνικών και την ακρίβεια. Συγκεκριμένα, κατά…

«Έχουμε φρενάρει τις αυξήσεις στις τιμές»

Πάντως, σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε, το πρωί του Σαββάτου (18/05), στην ΕΡΤ,

ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι έχουμε φρενάρει τις αυξήσεις τις τιμές.

Χαρακτηριστικά, για το θέμα της ακρίβειας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως σε αυτό το ζήτημα έχει εστιάσει η πολιτική της κυβέρνησης. «Έχουμε φρενάρει τις αυξήσεις στις τιμές», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στις αλλαγές συσκευασίας από διάφορες εταιρείες. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι φόροι έχουν μειωθεί και οι μισθοί έχουν αυξηθεί και η ανεργία έχουν πέσει», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ.. «Αυξήστε τους μισθούς και θα βρείτε εργαζόμενους», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις κενές θέσεις εργασίας στον κλάδο του τουρισμού.

«Το να τάζουμε χρήματα που δεν υπάρχουν, οδήγησε τη χώρα σε χρεοκοπία», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κάλεσε την αντιπολίτευση να πει ποια στοχευμένα επιδόματα πρέπει να κοπούν. «Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος για την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριάκος Μητσοτάκης, Έστειλε, Ούρσουλα, Λάιεν,kyriakos mitsotakis, esteile, oursoula, laien