Εξόπλισε το αυτοκίνητο σου με ένα GPS Tracker και κοιμήσου ήσυχος

Πόσες φορές ακούς κάποιον συναγερμό μέσα στη νύχτα και σε διακατέχει μία έντονη ανησυχία για το αυτοκίνητό σου;

Σίγουρα θα σου έχει περάσει από το μυαλό το ερώτημα εάν έχεις παρκάρει σε ασφαλές σημείο το ΙΧ σου όταν το αφήνεις το βράδυ πιο μακριά από το σπίτι σου, καθώς δεν είσαι από τους προνομιούχους που διαθέτουν κλειστό πάρκινγκ ή στεγασμένη πιλοτή.

Ακόμη κι αν πας για νυχτερινή διασκέδαση και τύχει να το αφήσεις σε κάποιον άγνωστο δρόμο, δυστυχώς για όλη τη βραδιά θα είσαι συνεχώς στην… πρίζα αναλογιζόμενος το ενδεχόμενο να πέσεις θύμα κλοπής και να μην το πάρεις χαμπάρι.

Τα

στατιστικά στοιχεία είναι αμείλικτα, όπως και οι αριθμοί που έχουν δημοσιευθεί από τις αστυνομικές Αρχές. Κάθε χρόνο, μόνο στην Αττική, σχεδόν 14.500 ΙΧ αυτοκίνητα (μη συμπεριλαμβανομένων των ΔΧ, φορτηγών κτλ) γίνονται βορά στους επιτήδειους, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία. Η Ελλάδα μάλιστα, όπως αναφέρει η Eurostat, βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις με τις χώρες όπου σημειώνονται οι περισσότερες κλοπές αυτοκινήτων ετησίως.

Θες λοιπόν να παρκάρεις και να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια;

Αν έχεις σχετικά καινούργιο αυτοκίνητο, σίγουρα είναι εφοδιασμένο με immobilizer. Είναι η τεχνολογία που επιτρέπει, ανάλογα την περίπτωση, την παροχή ρεύματος ή και καυσίμου στον κινητήρα, μόνο με τη χρήση του ειδικού κλειδιού της αυτοκινητοβιομηχανίας που το παρήγαγε. Βέβαια, κάποιοι hitech επαγγελματίες… κλέφτες μπορούν να βρουν και πάλι τρόπους παραβίασης. Αν έχεις παλαιότερο μοντέλο, τότε σίγουρα, κάποια gadgets τύπου δαγκάνες τροχού, αντικλεπτικά μπαστούνια, κτλ είναι αποτρεπτικά για τους κλέφτες, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι μετά από καιρό θα βαρεθείς να τα τοποθετείς.

Οπότε στις νέες τεχνολογίες συναγερμών θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη το GPS Tracking. Πρόκειται για σύστημα που δείχνει την ακριβή θέση του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή, real time. Έτσι έχεις 24 ώρες το 24ωρο πλήρη εικόνα για το που βρίσκεται το αυτοκίνητό σου.

Δες παρακάτω, με πολύ λίγα χρήματα, πώς μπορούν να σε βοηθήσουν αυτά τα συστήματα που υπάρχουν στην αγορά και βρες στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Γνωρίζεις ακριβώς τι είναι το GPS tracker και ποιες είναι οι βασικές αρχές λειτουργίας του;

To GPS tracker λοιπόν, είναι μια συσκευή που μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε ή να επιτηρήσουμε ένα κινούμενο αντικείμενο, όπως το όχημά μας. Το μέγεθος του μικρό, και τοποθετείται σε κρυφά σημεία του οχήματος έτσι ώστε να μην είναι εμφανές.

Κοιμήσου πιο ήσυχος

Η FMB920 είναι μια μικρή και έξυπνη συσκευή GPS tracker με συνδεσιμότητα GNSS, GSM, Bluetooth και ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία, ειδικά σχεδιασμένη για παρακολούθηση οχημάτων, αντικλεπτική προστασία, ανάκτηση κλεμμένων οχημάτων και διαχείριση στόλου. Μέσω της πλατφόρμας εντοπισμού GPRS, έχεις πληθώρα πληροφοριών και ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο, στον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σου!

Η συσκευή FMB 920 της Skytrack είναι ιδανική για χρήση σε αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσυκλέτες και σκάφη, ενσωματώνοντας σύστημα εντοπισμού και προστασίας από την κλοπή. Απόκτησε τον απόλυτο έλεγχο των οχημάτων σου και διαχειρίσου τα πάντα μέσα από την ελληνική εφαρμογή εντοπισμού GPRS σε πραγματικό χρόνο!

Και για να έχεις μία πλήρη εικόνα για το πως δουλεύει για σένα. Η συσκευή εντοπισμού GPS FMB 920 μεταδίδει συνεχώς δεδομένα ανά λίγα δευτερόλεπτα, δίνοντάς σου σε πραγματικό χρόνο τη θέση και την κίνηση των οχημάτων σου μέσα από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σου. Λάβε ειδοποιήσεις στο κινητό ή και στο email σου σε περίπτωση μετακίνησης του οχήματός σου, απομάκρυνσης από προκαθορισμένα σημεία (geofence) και πολλά άλλα. Προσάρμοσε τις ειδοποιήσεις στις ανάγκες σου, εύκολα και γρήγορα, μέσω της εφαρμογής GPRS. Όλες οι συσκευές περιέχουν προ εγκατεστημένη κάρτα global SIM με αυτόματη σύνδεση στον ισχυρότερο πάροχο δικτύου, χωρίς επιπλέον χρέωση για τις εναλλαγές δικτύου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μία εύκολη και άκρως οικονομική λύση είναι το ΑirΤag, το κομψό αξεσουάρ της Apple που προσφέρει έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο για να παρακολουθείς και να βρίσκεις τα πράγματά σου. Άφησέ το κάπου μέσα στο αυτοκίνητο πχ κάτω από το κάθισμα, σε ένα ντουλαπάκι, σε μία θήκη, δηλαδή σε σημείο που δεν θα γίνει εύκολα αντιληπτό.

Και κάπως έτσι, μέσω της εφαρμογής Find My app, μπορείς να παρακολουθείς το όχημά σου.

Έξτρα βοήθεια παρέχει το δίκτυο Find My, καθώς εκατομμύρια συσκευές iPhone, iPad και Mac σε όλο τον κόσμο -σε βοηθούν στον εντοπισμό του AirTag σου, άρα και του αυτοκινήτου σου. Και μην ανησυχείς καθόλου, έχει σχεδιαστεί ώστε να προστατεύει τα δεδομένα σου σε κάθε βήμα.

Το AirTag στέλνει ένα ασφαλές σήμα μέσω Bluetooth που μπορεί να εντοπιστεί από κοντινές συσκευές στο δίκτυο Find My. Αυτές οι συσκευές στέλνουν την τοποθεσία του AirTag σου στο iCloud, έτσι μπορείς να μεταβείς στην εφαρμογή Find My και να το βρεις στον χάρτη. Η όλη διαδικασία είναι ανώνυμη και κρυπτογραφημένη για την προστασία του απορρήτου σου. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τη διάρκεια της μπαταρίας ή τη χρήση δεδομένων.

Δυστυχώς στη χώρα μας οι κλοπές αυτοκινήτων είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Μην είσαι ξέγνοιαστος και ανέμελος. Δεν χρειάζεται όμως να είσαι συνεχώς στην πρίζα. Η τεχνολογία και ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου, θωρακίζοντάς το με αντικλεπτικά συστήματα GPS ώστε να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος. Μπες στο kotsovolos.gr και δες το πιο αξιόπιστο GPS tracker ή επισκέψου ένα κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και βρες τον άγρυπνο φρουρό του οχήματός σου.

The post Εξόπλισε το αυτοκίνητο σου με ένα GPS Tracker και κοιμήσου ήσυχος appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα